Ανάρπαστα έχουν γίνει τα ραντεβού για εμβολιασμό τόσο στο γενικό  Νοσοκομείο Χαλκιδικής όσο και στα Κέντρα Υγείας Καλλικράτειας και Ν. Μουδανιών.

Για το Γ.Ν. Χαλκιδικής μάλιστα τα πρώτα διαθέσιμα ραντεβού για την αναμνηστική δόση ανοίγουν από τις 19 Ιανουαρίου 2022, ημέρα Τετάρτη. Αν σήμερα δηλαδή θελήσει να κλείσει το ραντεβού του, θα βρει πολλές ώρες και μέρες διαθέσιμες από τις 19 Ιανουαρίου κι έπειτα, όχι όμως νωρίτερα. Και μάλιστα η ημέρα Τετάρτη έχει περιορισμένα ραντεβού, η δε εβδομάδα που ακολουθεί έχει κλειστά τα ραντεβού από το μεσημέρι και μετά.

Στα Ν. Μουδανιά και στη Ν. Καλλικράτεια υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού για εμβολιασμό από τις 10 Ιανουαρίου κι έπειτα. Όπως γίνεται κατανοητό, όσοι άφησαν την αναμνηστική δόση για τελευταία στιγμή δεν θα προλάβουν να θωρακιστούν για τις γιορτές, αλλά επίσης όσοι κάνουν την τρίτη δόση του εμβολίου στα τέλη Δεκέμβρη θα πρέπει να είναι προσεκτικοί.

Σταθερή αύξηση εισαγωγών στο ΓΝΧ

Στη Χαλκιδική παρατηρείται μια σταθερή αύξηση των εισαγωγών στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής. Δεν είναι ραγδαία ούτε προκαλεί έκπληξη με βάση τον αριθμό των κρουσμάτων και τους δείκτες θετικότητες κυρίως στη Ν. Προποντίδα. Αυτή τη στιγμή λειτουργούν οι ΜΕΘ, όπως και οι δύο μονάδες covid. Οι εμβολιασμοί αυξάνονται σταθερά γεγονός που ικανοποιεί την ιατρική κοινότητα.

Ο πίνακας με τα διαθέσιμα ραντεβού στο ΓΝΧ που θα βρει κάποιος αν μπει στο σύστημα την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου. Ενδεικτικά για κάτοικο στη Ν. Προποντίδα.