Τέλος στη ζωή της αποκάλυψε πως είχε σκεφτεί να βάλει η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η οποία ήταν το θύμα της διαρροής των βίντεο και των φωτογραφιών ερωτικού περιεχομένου που δημοσιοποίησε.

«Δεν είχα καταλάβει κάτι. Από τις πρώτες μας συνευρέσεις ήθελε να βιντεοσκοπούμαι. Εγώ ήμουν και σε πιο μικρή ηλικία, λίγο άμαθη, δεν ήξερα πολλά από αυτά τα πράγματα. Απλά έκανα ό,τι μου έλεγε. Να πω την αλήθεια δεν ήταν και κάτι που μου άρεσε, αλλά το έκανα. Μάλιστα είχα και εμπιστοσύνη στο συγκεκριμένο άτομα λόγω του ονόματός του και της ηλικίας του. Με κάποιον άλλον μπορεί να μην το έκανα. Λόγω του ονόματος του θεωρούσα ότι δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι… Δεν θα ρίσκαρε από τη στιγμή που ήταν δημόσιο πρόσωπο και αυτό μου έδωσε μία άνεση να το κάνω, μια ασφάλεια», είπε στον Alpha και στην εκπομπή T-Live.

«Μου είπε ότι άλλαξε, ότι το μετάνιωσε και να αποσύρω τη μήνυση για να του δείξω ότι τον αγαπώ. Δηλαδή συναισθηματικά με εκβίασε όπως και τώρα δηλαδή αισθάνομαι άσχημα γιατί είχα κάποια αισθήματα γι αυτόν τον άνθρωπο και αισθάνομαι άσχημα γι’ αυτό που συμβαίνει τώρα.»

«Σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου»

Σε ερώτηση αν της είχε ζητήσει συγγνώμη για όσα είχε κάνει, η κοπέλα είπε ότι «ναι, ζήτησε αλλά η συγγνώμη του δεν ήταν ειλικρινής δηλαδή ήταν προσχηματική, απλά για να με επηρεάσει για να γλιτώσει» είπε, αποκαλύπτοντας ότι σκέφτηκε να αυτοκτονήσει καθώς ένιωθε προδομένη.

«Μετά ανέβασε και άλλα βίντεο. Και σε μένα κάποια στιγμή μου μπήκαν σκέψεις για να δώσω τέλος στη ζωή μου, δεν είναι η μόνο η ντροπή που νιώθεις αλλά και η προδοσία που ένιωσα από αυτόν τον άνθρωπο που εμπιστευόμουν, με στεναχώρησε παρά πολύ η προδοσία του και όλα αυτά που έκανε πίσω από την πλάτη μου. Αυτό δεν μπορώ το διαχειριστώ ακόμη και τώρα».

«Υλικό κι από άλλες κοπέλες»

Στη συνέχεια περιέγραψε πώς έμαθε για όλα αυτά ενώ έκανε λόγο για «τρία δικά μου βίντεο και περίπου τριακόσιες φωτογραφίες» ενώ αναφέρει ότι ήταν «και πολλές άλλες κοπέλες».

«Με είδε μία γνωστή μου, με αναγνώρισε και επειδή της είχα αναφέρει ότι έχουμε τραβήξει κάποια βίντεο, κατάλαβα ότι είμαι εγώ. Μου τα έστειλε, μπήκα να τα δω, και από ένα βίντεο μετά, ψάχνοντας τον τίτλο και το username, είδα ότι είχε σε τρία διαφορετικά site προφίλ, δηλαδή υπήρχαν αυτά τα βίντεο, μαζί με άλλα βίντεο και φωτογραφίες από άλλες κοπέλες. Επειδή είδα σήμερα ότι βγήκε στην τηλεόραση και είπε ότι ήταν μια στιγμή, ήταν κάτι που το έκανε για καιρό, είχε οκτώ χρόνια κανάλι. Και ήταν και πολλές άλλες κοπέλες, πολλές φωτογραφίες και ανάμεσα τους και τρία δικά μου βίντεο και περίπου τριακόσιες φωτογραφίες».

Η κοπέλα ανέφερε ότι το έμαθε αφού είχαν χωρίσει «οπότε δεν του είπα κάτι, γιατί δεν είχε νόημα απλά κινήθηκα αμέσως νομικά».

Πρόσθεσε ότι δεν μιλήσανε και δεν τον πήρε τηλέφωνο για να του πει «τι έχεις κάνει;». «Ήμουν σε τέτοια κατάσταση, δεν υπήρχε λόγος. Μάλιστα, ο ίδιος μου έλεγε συνέχεια ότι προσέχει να μην διαρρεύσει. Γι’ αυτό το λόγο τα περνούσε αμέσως από το κινητό του στον υπολογιστή, για λόγους ασφαλείας όπως μου έλεγε».

Συνεχίζοντας, η κοπέλα αναφέρθηκε στην μήνυση που υπέβαλε μόλις κατάλαβε τι είχε κάνει, λέγοντας πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κρύφτηκε για να αποφύγει τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου… Αυτή τη φορά η τραγουδίστρια Χρύσα του συγκροτήματος Oceandvst κατήγγειλε πως όταν εκείνη ήταν γύρω στα 17 με 18 ο παρουσιαστής την ακολούθησε στις τουαλέτες και της έλεγε χυδαιότητες.

«Έτυχε να βρίσκομαι σε ένα beach bar μαζί με τους φίλους μου και περνούσαμε καλά. Την ώρα που καθόμασταν στο μπαρ έτυχε να πει ένα αστείο, στο οποίο ανταποκρίθηκα γελώντας και βρήκε το πάτημα να μου μιλήσει», είπε. Στη συνέχεια περιέγραψε πως όταν εκείνη μπήκε στις τουαλέτες, μπήκε κι εκείνος, με την πρόφαση ότι έκανε λάθος και άρχισε να της κάνει ερωτήσεις για το όνομά της και άλλα διάφορα πράγματα. Όμως έπειτα η συζήτηση άρχισε να παίρνει άλλο μονοπάτι, όπως είπε η ίδια.

«Εν τέλει καταλήξαμε σε διάφορες χυδαιότητες, τις οποίες δεν μπορούσα να αποκρούσω εκείνη τη στιγμή», είπε και πρόσθεσε πως εκείνη την στιγμή ένιωσε φόβο και ήθελε να φύγει. Εκείνη τη στιγμή στην τουαλέτα βρισκόταν μία φίλη της, με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο να φεύγει μόλις την αντιλήφθηκε. Ωστόσο, ο παρουσιαστής δεν δίστασε να πει μπροστά στους φίλους της ότι είναι πολύ κρίμα που βρίσκεται σε αυτή την ηλικία. Όταν εκείνη τον ρώτησε γιατί, εκείνος της απάντησε «για το προφανές».

Μετά από χρόνια συναντήθηκαν ξανά, στο στούντιο των «Ράδιο Αρβύλα». Η Χρύσα βρέθηκε εκεί με την μπάντα της και η αμηχανία από την μεριά του παρουσιαστή ήταν εμφανής. «Δεν ήθελα να πάω στην εκπομπή για αυτό τον λόγο. Παρ’ όλα αυτά, έκανα την υποχώρηση γιατί θα είχε όφελος για την μπάντα μου. Εντόπισα μία αμηχανία στο πρόσωπό του».

«Αισθάνθηκα την ανάγκη να εξωτερικεύσω τα συναισθήματά μου γι’ αυτό που είχε συμβεί σε μένα, για να δει ο κόσμος ότι δεν είναι μόνο αυτό που έκανε. Δεν ήμουν μόνο εγώ ή η κοπέλα που έβγαλε το βίντεο», είπε. «Δεν έχω κάτι να του πω. Αισθάνομαι μόνο απέχθεια για αυτό τον άνθρωπο. Επειδή καμία δεν είναι μόνη, τώρα είναι η στιγμή για όποια έχει την ανάγκη, το θάρρος, να μιλήσει».

Σοκαρισμένος εμφανίστηκε ο Αντώνης Κανάκης κατά την έναρξη της εκπομπής των «Ράδιο Αρβύλα», ενώ υποστήριξε ότι ούτε ο ίδιος, ούτε άλλος συντελεστής της εκπομπής γνώριζε το παραμικρό για την υπόθεση «εκδικητικού πορνό» με δράστη τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Συγκεκριμένα, τα μέλη του «Ράδιο Αρβύλα» που εμφανίστηκαν μαυροντυμένοι, υποστήριξαν ότι δεν γνώριζαν ούτε την κοπέλα-θύμα, ούτε καμία άλλη κοπέλα του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Τις τελευταίες ώρες έχει ξεσπάσει σάλος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες των social media να αφήνουν υπονοούμενα για τους Αντώνη Κανάκη, Χρήστο Κιούση και Γιάννη Σερβετά, πως ήξεραν για ό,τι έχει συμβεί.

«Για πρώτη φορά επιλέξαμε να απαντήσουμε σε όσα μας καταλογίζουν, ενώ συνήθως δεν το κάνουμε» επισήμανε ο Αντώνης Κανάκης χαρακτηριστικά.

Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής, ο ίδιος και οι συνεργάτες τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούν «παγωμένοι» σαν παρέα, τα όσα συμβαίνουν.

«Είναι εξωγήινο όλο αυτό»

Ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε ότι αυτό που συνέβη ήταν χυδαίο, και τόνισε πως «η πρώτη σκέψη είναι ‘αν αυτό το πράγμα γινόταν στο παιδί μου; Αν αυτό γινόταν στο κορίτσι μου; Κι αν γινόταν από έναν άνθρωπο που καθόταν 14 χρόνια δίπλα μου; Είναι εξωγήινο όλο αυτό».

Σε μια προσπάθεια να απαντήσει στον απόηχο όσων ακούγονται στα social media μετά τις αποκαλύψεις, ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε πως μέσα στα 14 χρόνια που προβάλλεται η εκπομπή, αυτή είναι η τρίτη φορά που έχουν έρθει σε τόσο δύσκολη θέση με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κάνουν εκπομπή και δη σάτιρα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης, οι δύο προηγούμενες φορές που δυσκολεύτηκαν τόσο πολύ να βγουν στον «αέρα» ήταν όταν σκοτώθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος και όταν κάηκε η Μαρφίν στη Σταδίου.

«Εχθές ήμασταν τόσο χαμένα που αναρωτιόμαστε τι κάναμε. Αυτή είναι η τρίτη φορά. Μπορούμε να μιλάμε ώρες για αυτό που λέγεται σοκ. Είναι μια εμπειρία έξω από το σώμα. Δεν ξέρουμε αν όλο αυτό που συμβαίνει είναι πραγματικότητα. Ξυπνήσαμε σήμερα το πρωί… Τι ξυπνήσαμε. Προσπαθούσαμε να υπενθυμίσουμε στον εαυτό μας πως το ζούσαμε αυτό πως αυτές που πληροφορίες που βγαίνουν είναι αλήθεια. Ο λόγος που βγαίνουμε σήμερα στον αέρα, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε σατιρική εκπομπή επειδή είναι συναισθηματική υπόθεση. Βγήκαμε σήμερα γιατί δεν θεωρούμε ότι μπορεί να συμβαίνει όλο αυτό και εμείς να μην είμαστε εδώ. Αυτό δεν ταιριάζει σε εμάς και είναι γενικότερα κάτι που μας αφορά. Αυτό είναι το ένα. Το δεύτερο είναι, το χειρότερο πράγμα για έναν άνθρωπο με αξιοπρέπεια το να πρέπει να αποδεικνύεις ότι δεν είσαι ελέφαντας είναι μια ψυχοφθόρα διαδικασία. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε ακούσει και δεν ασχοληθήκαμε. Αυτό το γεγονός είναι διαφορετικό. Σήμερα θα απαντήσουμε».

Είναι χαρακτηριστική του κλίματος στο πλατό, η ατάκα του Γιάννη Σερβετά, ο οποίος ανέφερε πως «έχω την αίσθηση ότι όταν χάθηκε ο πατέρας μου, το αντιμετώπισα πιο εύκολα».

«Πόσο θα ήθελα να είχες έρθει να μιλήσεις σε εμάς νωρίτερα»

«Η ουσία δεν είναι αν θα συνεχιστεί το Ράδιο Αρβύλα. Η ουσία είναι ότι το θύμα αυτής της ιστορίας είναι αυτή η κοπέλα», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Φανερά συγκινημένος και φορτισμένος ο Κανάκης και όλη η ομάδα, αναφερόμενος στην πρώην κοπέλα του Στάθη Παναγιωτόπουλου που έπεσε θύμα του με το εκδικητικό πορνό, είπε: «πόσο θα ήθελα να έρθεις να έχεις μιλήσει σε εμάς νωρίτερα».

«Η επόμενη σκέψη που μας έρχεται όταν ακούμε τέτοια, είναι αν αυτό συνέβαινε στο παιδί μου από έναν άνθρωπο που καθόταν 14 χρόνια δίπλα μου. Δεν έτυχε να γνωρίσουμε αυτήν την κοπέλα και τώρα έτυχε να μάθουμε τα όσα πέρασε και το τι βιώνει. Την άκουσα και με συγκίνησε πάρα πολύ, να λέει ότι νιώθει άσχημα για όλο αυτό που γίνεται. Αγάπη μου δεν έχεις κανένα λόγο να νιώθεις εσύ άσχημα. Όχι εσύ, μη νιώθεις άσχημα. Μπράβο σου που το έκανες και κινήθηκες κατευθείαν νομικά, άσχετα αν ακόμα περιμένεις να βρεις δικαίωση. Παράλληλα θέλουμε να σου πούμε κι εννοείται ότι είμαστε εδώ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου σε οποιοδήποτε επίπεδο χρειαστείς. Το νιώθουμε σαν τεράστια δική μας ανάγκη. Μπήκες στην διαδικασία να πεις ότι ο ίδιος σού είπε πως κανένας δεν γνώριζε για αυτήν την μήνυση, ούτε η οικογένειά του. Πόσο πολύ θα ήθελα να είχες έρθει και να μας είχε πει ότι ακριβώς είχε συμβεί κι όταν έγινε», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης.

Πηγή: ethnos.gr