Συνελήφθη για την ανθρωποκτονία της 83χρονης μητέρας του, ένας 59χρονος στο Κοσμάτι Γρεβενών. Όλα ξεκίνησαν από χθες το βράδυ όταν ενημερώθηκε η Αστυνομία από το Νοσοκομείο, για την ύπαρξη μίας νεκρής μέσα στο σπίτι της.

Οι Αρχές ζήτησαν να γίνει νεκροψία-νεκροτομή ως όφειλαν, για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου και σήμερα το μεσημέρι, από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, προέκυψε πως επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια και ασφυκτικό θάνατο και πως η ώρα θανάτου της ήταν χθες μεταξύ 11 το πρωί και μία το μεσημέρι.

Ο 59χρονος γιος της ισχυρίστηκε πως την βρήκε νεκρή το βράδυ και μάλιστα αντί να καλέσει τις Αρχές και ασθενοφόρο, κάλεσε ένα τοπικό γραφείο κηδειών και ζήτησε να γίνουν όλα άμεσα. Βεβαίως, ο υπεύθυνος του γραφείου του εξήγησε πως δεν είναι αυτή η νόμιμη διαδικασία και ενημέρωσε σχετικά το Νοσοκομείο.

Όλα αυτά είχαν ήδη προκαλέσει τις υποψίες των αστυνομικών οι οποίοι γνώριζαν πως το συγκεκριμένο άτομο αντιμετωπίζει και ψυχολογικά προβλήματα και έτσι μόλις ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή και ενημερώθηκαν για τα αποτελέσματά της, ενημερώθηκε και ο εισαγγελέας της περιοχής, εντοπίστηκε ο 59χρονος και συνελήφθη.