Συγκλονιστικά είναι τα ευρήματα που έρχονται στην επιφάνεια από το έγκλημα στο Κοσμάτι Γρεβενών, όπου ένας 59χρονος, ο οποίος δύο δεκαετίες νωρίτερα είχε καταδικαστεί και για τη δολοφονία της γιαγιάς του, στραγγάλισε την 83χρονη μητέρα του,

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το GRTimes, ο 59χρονος φέρεται να ομολόγησε στις αρχές πως σκότωσε τη μητέρα του γιατί έκαψε το φαγητό.

Τα ευρήματα του ιατροδικαστή για τον θάνατο της 83χρονης κάνουν λόγο για “ασφυκτικό θάνατο από συμπίεση λαιμού”. Ο ιατροδικαστής προσδιόρισε το χρόνο τέλεσης του εγκλήματος γύρω στο μεσημέρι της περασμένης Τρίτης.

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος, είχε απευθυνθεί σε Γραφείο Τελετών για να δρομολογήσει την κηδεία της άτυχης ηλικιωμένης αναφέροντας ότι επρόκειτο περί αιφνίδιου θανάτου και ισχυριζόμενος πως την βρήκε νεκρή το βράδυ της Τρίτης.

Μάλιστα ο δράστης, είχε σκοτώσει το 1993 και τη γιαγιά του, έγκλημα για το οποίο είχε καταδικαστεί και φυλακισθεί. Εν συνεχεία αποφυλακίστηκε, άγνωστο μέχρι στιγμής πότε, ενώ φαίνεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και γι’ αυτό νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρικές δομές.