Συνεχίζονται τα έργα στον Δήμο Πολυγύρου, καθώς υπογράφηκε με την ανάδοχο εταιρεία «Μηχανική Έργων Ε.Ε», η σύμβαση για την κατασκευή διαφόρων τεχνικών έργων στην αγροτική οδό Ορμύλια- Κελί.
Επίσης, θα γίνουν νέες ασφαλτοστρώσεις στο παραλιακό μέτωπο Βατοπέδι- Μεταμόρφωση  συνολικού μήκους 3.5 χ.λ.μ. και τέλος η κατασκευή 3 σωληνωτών τεχνικών στην περιμετρική αγροτική οδό οικισμού Ταξιάρχη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Δημάρχου Πολύγυρου, Αστέριου Ζωγράφου:

«Έργων συνέχεια…
( 1.800.000 για Ταξιάρχη- Κελί- Ορμύλια- Βατοπέδι- Μεταμόρφωση).
Υπογράψαμε σήμερα με την ανάδοχο εταιρεία «Μηχανική Έργων Ε.Ε», τη σύμβαση για την κατασκευή διαφόρων τεχνικών έργων στην αγροτική οδό Ορμύλια- Κελί
νέες ασφαλτοστρώσεις στο παραλιακό μέτωπο Βατοπέδι- Μεταμόρφωση συνολικού μήκους 3.5 χ.λ.μ.
την κατασκευή 3 σωληνωτών τεχνικών στην περιμετρική αγροτική οδό οικισμού Ταξιάρχη.
Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό του ενός εκατομμυρίου οκτακοσίων χιλιάδων (1.800.000) ευρώ και χρηματοδοτείται ολοκληρωτικά από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε).
Προβλέπεται με τα παραπάνω έργα να αντιμετωπιστούν πλημμυρικά φαινόμενα και να βελτιωθούν οι κυκλοφοριακές συνθήκες των ως άνω περιοχών.
Για μας προέχει η οδική ασφάλεια κατοίκων κι επισκεπτών και γι’ αυτό θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας, προκειμένου να βελτιωθούν οι οδικές υποδομές του Δήμου μας.
Με στοχευμένες παρεμβάσεις, πετυχαίνουμε καθημερινούς στόχους.
Συνεχίζουμε…»