Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος πραγματοποιείται αυτή την ώρα, σύμφωνα με ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ σήμερα Παρασκευή 17/12 στην Ορμύλια και στα Ν. Πλάγια.
• έως τις 11:00 θα διαρκέσει η διακοπή ρεύματος στην τοπική κοινότητα των Ν. Πλαγίων όπως και στην Ορμύλια.
Στα Ν. Πλάγια η διακοπή αφορά το χωριό και την παραλία των Ν. Πλαγίων, ενώ στην Ορμύλια η διακοπή αφορά τμήμα του χωριού το οποίο βρίσκεται κοντά στις αποθήκες του συνεταιρισμού( έξοδος προς Πολύγυρο).
Εάν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από τον χρόνο λήξης που αναφέρεται παραπάνω.
Επίσης, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμη κι αν βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να ελέγξουν, αν περιστρέφονται, όπως πριν.