Το αλισβερίσι για ηρωίνη μεταξύ τεσσάρων Ελλήνων σε ερημική τοποθεσία στον Ασώματο της Λέσβου, το απόγευμα της Κυριακής, κατέληξε μοιραίο για έναν 37χρονο τον οποίο χτύπησαν αλύπητα οι άλλοι τρεις και στη συνέχεια τον λήστεψαν και τον άφησαν να ξεψυχήσει μέσα στο αυτοκίνητό του!

Το ίδιο βράδυ, ένας περαστικός είδε το φορτηγό σταθμευμένο σε μια αγροτική περιοχή κοντά στον δρόμο, παραξενεύτηκε και πλησίασε να δει τι συνέβαινε. Όταν αντίκρισε χωρίς τις αισθήσεις του τον 37χρονο, ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Ασφαλείας Μυτιλήνης και του τμήματος Αγιάσου μαζί με συνεργείο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας Βορείου Αιγαίου που έκαναν αυτοψία στον χώρο, καθώς και ιατροδικαστής που επιβεβαίωσε τον θάνατο του 37χρονου.

Αμέσως ξεκίνησε προανάκριση, από την οποία προέκυψε ότι το θύμα είχε συναντηθεί λίγες ώρες νωρίτερα με τρεις 33χρονους, με τους οποίους είχε διαφορές για ναρκωτικά. Ο ένας από τους τρεις άνδρες εντοπίστηκε την Πέμπτη στη Μυτιλήνη και κατά την εξέτασή του παραδέχθηκε ότι δύο από αυτούς χτύπησαν τον 37χρονο, με συνέπεια να χάσει τις αισθήσεις του και ο ένας άρπαξε 50 ευρώ και το κινητό του. Στη συνέχεια, μαζί με τον τρίτο τον μετέφεραν με το όχημά του στο σημείο όπου εντοπίστηκε και τον εγκατέλειψαν.

Ο δράστης συνελήφθη με ένταλμα που εξέδωσε ο ανακριτή και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης. Τόσο αυτός όσο και οι άλλοι δυο συνεργοί του, αντιμετωπίζουν κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη, θανατηφόρα έκθεση, ληστεία και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, κατά περίπτωση.