Οι παράνομες δραστηριότητες ενός κατοίκου περιοχής της Αμαλιάδας που διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών σε χρήστες, υπέπεσαν στην αντίληψη των αστυνομικών της Ασφάλειας Ήλιδας οι οποίοι ερεύνησαν αιφνιδιαστικά το σπίτι του και ανακάλυψαν τα ένοχα μυστικά του.

Κατά την διάρκεια της έρευνας που έκαναν, ξετρύπωσαν πέντε συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 517 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και μια λειτουργική ζυγαριά ακριβείας και τα κατέσχεσαν. Ο ένοικος του σπιτιού συνελήφθη, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση σε βαθμό κακουργήματος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Νεαρός συνελήφθη με κάνναβη στην Κοζάνη

Σε έλεγχο υποβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 24χρονος Έλληνας σε περιοχή της Κοζάνης και συνελήφθη, καθώς στην κατοχή του κατασχέθηκαν συνολικά 27,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης και ένα τσιγαριλίκι. Με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κατοχή ναρκωτικών, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.