Ιδιαίτερη χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Ιωάννης Γιώργος, λόγω των εγκαινίων του νέου κλειστού γυμναστηρίου των Ν. Μουδανιών.

Το νέο κλειστό γήπεδο του Δήμου εγκαινιάστηκε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, ενώ πρόκειται για ένα ακόμη έργο του προγράμματος Leader και έφερε εις πέρας η ΑΝΕΤΧΑ. Επίσης, ο κ. Γιώργος τόνισε πως σε λίγο καιρό ακολουθεί το κλειστό της Κασσάνδρας.

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα και άτομα που στέκονται

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη:

”Ξεχωριστή μέρα η σημερινή για πολλούς στον Δήμο Προποντίδας και ιδιαίτερα για τους μπασκετόφιλους. Το καινούργιο κλειστό γήπεδο μπάσκετ των Ν Μουδανιών, εγκαινιάστηκε από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστα και από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη. Άλλο ένα έργο του προγράμματος Leader που με επιτυχία έφερε εις πέρας η ΑΝΕΤΧΑ ΑΕ. Συγχαρητήρια στα στελέχη της εταιρείας, τον Δήμο Προποντίδας και την Περιφέρεια για το πανέμορφο αθλητικό κέντρο που παρέδωσε προς χρήση στους συμπολίτες μας. Λίγο υπομονή και θα ακολουθήσει το κλειστό της Κασσάνδρας”.

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι