Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Ελευθέριος Αυγενάκης πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στον δήμο Ν. Προποντίδας το μεσημέρι της Δευτέρας, προκειμένου να θα εγκαινιάσει το κλειστό Γυμναστήριο του Π.Ο.Μ. “ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΔΟΜΒΡΟΥ- ΠΑΠΙΣΤΑ” στα Ν. Μουδανιά.
Εκεί είχε και  συζήτηση με αθλητικούς φορείς του δήμου.

Ο δήμαρχος Μανώλης Καρράς ευχαρίστησε ιδιαίτερα κατά την ομιλία του, τόσο τον ΠΟΜ όσο και την ΑΝΕΤΧΑ αλλά και την Περιφέρεια. Όπως ανέφερε μάλιστα ήδη εκπονήθηκε σχετική μελέτη για τα έργα του περιβάλλοντος χώρου. Στο ίδιο πνεύμα, μίλησε για την πλήρη ανακαίνιση του παλιού κλειστού γυμναστηρίου που είχε πληγεί από τη θεομηνία το 2019.

Ο Γιώργος Πασσαλής πρόεδρος της Αναπτυξιακής Χαλκιδικής μίλησε με εμφανή συγκίνηση για την άριστη συνεργασία με το υπουργείου Αθλητισμού σε όλες τις παρεμβάσεις που γίνονται και ευχαρίστησε τον κ. Αυγενάκη και όλους τους συντελεστές του έργου.


Ο Περιφερειάρχης Κ.Μ. Απόστολος Τζιτζικώστας δήλωσε πολύ ικανοποιημένος για την εξασφάλιση των κονδυλίων που απαιτήθηκαν για το έργο, ενώ ευχαρίστησε τον δήμαρχο Μ. Καρρά για τη συνεργασία του σε όλα τα έργα. Ο ίδιος υποστήριξε ότι τα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας ακούγονται και οι φορείς που συνεργάζονται τα επιτυγχάνουν. Επιπλέον ευχαρίστησε τον αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργο για τη συνεργασία του και τόνισε ότι το έργο θα μπορέσει να φέρει ακόμη πιο κοντά στον αθλητισμό τα νέα παιδιά.

Ο Υφυπ. Αθλητισμού Λ. Αυγενάκης στον δικό του χαιρετισμό δεν παρέλειψε να τονίσει επίσης, ότι όταν ενώνουν οι φορείς δυνάμεις, τότε καταφέρνουν πράγματα. «Αυτή η ενότητα μπορεί να προσφέρει σε πολλά επίπεδα όπως άκουσα και στη συνάντηση που είχαμε. Σας εύχομαι υγεία, σας καλώ να εμβολιαστείτε για να απαλλαγούμε από την πανδημία», σημείωσε στον χαιρετισμό του ο κ. Αυγενάκης.

Στην εκδήλωση έδωσε το παρών ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Απόστολος Πάνας που τόνισε μεταξύ άλλων ότι κύριο μέλημα όλων σε αυτά τα έργα είναι η νέα γενιά. Έδωσε συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν για την ολοκλήρωση του έργου.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη Μάχη Δόμβρου Παπίστα για την προσφορά της στα αθλητικά δρώμενα του τόπου δεκαετίες νωρίτερα, λόγος για τον οποίο το Κλειστό φέρει το όνομά της, στη μνήμη της. Αυτό τόνισε ο πρόεδρος του ΠΟΜ Φώτης Χατζηιορδάνου.

Ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Γιάννης Γιώργος μίλησε επίσης με συγκίνηση για την ολοκλήρωση του έργου κι όπως είπε ανάλογες πρωτοβουλίες ολοκληρώνονται επιτυχώς μόνο με υπομονή και επιμονή.

Αυγενάκης,Νέα Μουδανιά,Αθλητισμός,κλειστό γυμναστήριο,Τζιτζικώστας