Στην αναβολή της δίκης για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης σε βάρος της 22χρονης κοπέλας και των γονιών της, που καταγγέλουν δικηγόρο για την αποπλάνησης της, προχώρησε η ελληνική δικαιοσύνη.

Το δικαστήριο αποφάσισε να αναβληθεί η υπόθεση για την 9η Μαρτίου 2022, προκειμένου μέχρι τότε να έχει ολοκληρωθεί η δίκη για τη βασική υπόθεση της αποπλάνησης, η οποία εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό. Κατηγορούμενος σε αυτή την υπόθεση είναι ο δικηγόρος για πράξεις πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Στο δικαστήριο σήμερα βρέθηκε και η 22χρονη καταγγέλουσα, η οποία έχει καταστεί κατηγορούμενη μετά τη μήνυση του δικηγόρου. «Σήμερα είχαμε το δικαστήριο για συκοφαντική δυσφήμιση που μου έκανε ο κακοποιητής μου. Ο άνθρωπος αυτός είναι κακοποιός, εγκληματίας, έχει κλέψει τις ψυχές μας, εμένα και των δύο άλλων κοριτσιών και ζητάμε από όλα τα κορίτσια να μην φοβούνται για να πάρουμε πίσω τις ψυχές μας» δήλωσε στους δημοσιογράφους.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος και μηνυτής ανέφερε πως «σήμερα έρχεστε να καλύψετε τη δίκη για την οικογένεια που διαδίδει αυτά τα συκοφαντικά σε βάρος μου. Έχω απαλλαγεί με βουλεύματα για την πράξη του βιασμού».