Σε μαύρα χάλια είναι το γήπεδο του Ν. Μαρμαρά με τους ανθρώπους της ομάδας να διαμαρτύρωνται για την κακή κατάσταση που εχει ο αγωνιστικός χώρος λίγους μήνες μετά την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως ο σύλλογος της Προποντίδας του Ν. Μαρμαρά προπονεί αρκετούς ποδοσφαιριστές καθημερινά, μικρούς και μεγάλους και οι συνθήκες του τερέν δεν ευνοούν την προπονητική διαδικασία.

Το θέμα “έθιξε” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο προπονητής του Ν. Μαρμαρά, ανδρικής και τμημάτων υποδομής, Χρήστος Νεοφώτιστος, αναφέροντας τα παρακάτω. “Αυτό δυστυχώς είναι το γήπεδο (χωράφι με 2 εστίες) του Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ. Εδώ μέσα πρέπει να μάθουμε τα μυστικά του ποδοσφαίρου στην νεολαία μας και στα παιδιά μας. Τα σχόλια περιττεύουν”.

Η απάντηση του Δήμου Σιθωνίας

“Ως Δήμος κάναμε ότι ήταν δυνατό για το γήπεδο του Ν. Μαρμαρά και όχι μόνο και θα συνεχίσουμε να κάνουνε ανάλογες ενέργειες. Τον Μάιο προχωρήσαμε σε επανασπορά του αγωνιστικού χώρου, με το γήπεδο να γίνεται χαλί και τον Σεπτέμβριο ζητήσαμε συνάντηση με τους ιθύνοντες του συλλόγου ώστε να συζητήσουμε για τις ανάγκες της ομάδας, συνάντηση που δεν έγινε. Ο Δήμος πληρώνει αρκετά χρήματα για συντηρητή γηπέδου. Την ερχόμενη Πέμπτη θα συναντηθούμε εκ νέου με τον σύλλογο για να συζητήσουμε τις επόμενες ενέργειες που πρέπει να δρομολογήσουμε αλλά και τον λόγο που έγινε έτσι το γήπεδο” ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Σιθωνίας, Βασίλης Ζήσιος στο Xalkidiki Politiki.