Τις δικές του ευχές έστειλε ο Υφυπουργός Εσωτερικών – Μακεδονίας και Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης ενόψει των  εορτών και της νέας χρονιάς.

Αναλυτικά:

«Συμπολίτισσες και συμπολίτες μου

Καλά Χριστούγεννα, καλή Πρωτοχρονιά, καλή χρονιά.

Με υγεία πάνω απ΄όλα. Και κάθε καλό για σας και τις οικογένειές σας.

Οι Άγιες μέρες, μέρες αγάπης και αλληλεγγύης, να μας εμπνέουν καθημερινά. Για να μετατρέπουμε τα αισθήματά μας σε πράξεις αρωγής. Για τον άνθρωπο δίπλα μας. Και πρωτίστως για εκείνους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Η  νέα χρονιά, σηματοδότης της ελπίδας και της αισιοδοξίας, να γίνει για την καθεμιά και τον καθένα, αφετηρία για το καλύτερο που θέλει. Να γίνει χρονιά εκπλήρωσης κάθε προσδοκίας.

Εύχομαι να συνειδητοποιήσουμε όλοι την ανάγκη εμβολιασμού. Να εμβολιαστούμε και να πείσουμε όσους διστάζουν. Για την προστασία της ζωής μας και της ζωής των ανθρώπων που αγαπάμε, των γύρω μας, της κοινωνίας.

Εύχομαι σταθερή πορεία στο δρόμο που πήραμε για την ανάταξη της οικονομίας και την ανάταση  της κοινωνίας μας. Για ατομική προκοπή και συλλογική  πρόοδο.

Εύχομαι χρονιά ειρηνική, με εθνική αυτοπεποίθηση και περηφάνια, που θα πάει την Πατρίδα μας πιο ψηλά. Με διασφάλιση των δικαίων και των δικαιωμάτων μας. Στη γη και τις θάλασσές μας.

Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα! Καλή Πρωτοχρονιά. Καλή Χρονιά σε όλες και όλους!».