Η δικηγόρος της πρώτης γυναίκας, που του έκανε μήνυση, καθώς ο παρουσιαστής δημοσίευσε σε ιστότοπο βίντεο εν αγνοία της, αποκάλυψε ότι υπάρχουν νέες τέσσερις καταγγελίες. Οι γυναίκες αναφέρουν ότι έχουν καταγραφεί, αλλά δεν γνωρίζουν αν το σχετικό υλικό έχει αναρτηθεί.

«Βρίσκομαι σε επικοινωνία αυτήν την στιγμή, αυτές τις μέρες, με άλλες 4 κυρίες, οι οποίες είχαν σχέση με τον καταγγελλόμενο. Δεν γνωρίζουν αν έχουν καταγραφεί κάποιες εξ’ αυτών και κάποιες άλλες γνωρίζουν ότι έχουν καταγραφεί, αλλά δεν γνωρίζουν αν έχουν αναρτηθεί», δήλωσε η δικηγόρος  Σταυρούλα Πρίλη στο Mega.

Όπως αναφέρει, η μία εξ αυτών, πρώην συντρόφους του Στάθη Παναγιωτόπουλου, έχει χάσει τον ύπνο της καθώς φοβάται ότι μπορεί και εκείνη να έχει πέσει θύμα του. «Η μία εξ’ αυτών είχε καταγραφεί με τη συναίνεσή της, αλλά δεν γνωρίζει αν έχουν διαγραφεί τα αρχεία από τον καταγγελλόμενο, γιατί του το είχε ζητήσει και αυτό. Οπότε είμαστε στην αναμονή των εξελίξεων και σε συνεννόηση με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος», πρόσθεσε.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Την Δευτέρα η απολογία του

Μέχρι την απολογία του, τη Δευτέρα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραμένει κρατούμενος . Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτές τις ημέρε δέχθηκε τηλεφώνημα από συγγενικό του πρόσωπο, ενώ δεν ζήτησε από κανέναν να τον επισκεφθεί.

Πληροφορίες σημειώνουν ότι ο παρουσιαστής δεν περίμενε η υπόθεση να πάρει τέτοιο τροπή, αναμένοντας να «πέσει στα μαλακά». Αντιμετωπίζει ποινή δεκαετούς κάθειρξης μετά την ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος που του ασκήθηκε, καθώς κατηγορείται για το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου».

Πηγή: lifo.gr