Θλίψη έχει σκορπίσει στο Λουτράκι ο θάνατος70χρονου γιατρού από κορωνοϊό ο οποίος ήταν ανεμβολίαστος και δεν ήθελε να νοσηλευτεί.

Σύμφωνα με το loutrakiblog.gr, ο αντιεμβολιαστής γιατρός παρά την άσχημη κατάσταση της υγείας του, δεν ήθελε να νοσηλευθεί και μάταια οι συνάδελφοί του ιατροί τον παρακαλούσαν να σπεύσει στο νοσοκομείο.

Η σύζυγός του κάλεσε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Κορίνθου, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε. Οταν έφθασε το ασθενοφόρο, ήταν ήδη νεκρός.

Η κόρη του, επίσης γιατρός που βρίσκεται σε αναστολή γιατί δεν έχει εμβολιαστεί, νοσεί από κορωνοϊό και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Κορίνθου.

Yπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες ανεμβολίαστος ιερέας κατέληξε από κορωνοϊό στo Λουτράκι. Ο 49χρονος πατέρας Βασίλειος, που έδινε μάχη στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Κορίνθου, φοβόταν να εμβολιαστεί.

Ηταν παντρεμένος και είχε τρία παιδιά. Νόσησε από κορωνοϊό στα μέσα Δεκεμβρίου, περνούσε ήπια τη νόσο στο σπίτι του, μέχρι που μια επιπλοκή τον ανάγκασε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Κορίνθου.

Στη συνέχεια, κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του και για πέντε περίπου ημέρες, έδινε τη δική του μάχη.

Την  παραμονή Πρωτοχρονιάς άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.