Με πρόταση της μείζονος μειοψηφίας του ΔΣ Δήμου Σιθωνίας, ο Δήμος θα συμμετέχει στη δράση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ”Στα βήματα του Απόστολου Παύλου, Απόστολου των Εθνών”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της μείζονος μειοψηφίας:

Η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του Δ.Σ του Δήμου Σιθωνίας θέλοντας να προσφέρει τη θετική της συμβολή στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της περιοχής, πρότεινε στη Διοίκηση να συμμετάσχει στη δράση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τη δημιουργία της Πολιτιστικής Διαδρομής ”Στα βήματα του Απόστολου Παύλου, Απόστολου των Εθνών”. Στη Δημοτική μας Περιφέρεια υπάρχει συγκεκριμένη περιοχή που είναι συνδεδεμένη με το βίο του Παύλου. Οι προοπτικές που δημιουργούνται από μια πιστοποίηση της διαδρομής από το Συμβούλιο της Ευρώπης είναι τεράστιες αλλά και η σημασία μίας τέτοιας διαδρομής για την ανάδειξη του έργου του Απόστολου είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Η διοίκηση αποδέχθηκε την πρόταση μας ορίζοντας ως υπεύθυνη διεκπεραίωσης των ενεργειών που απαιτούνται τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση ”Σιθωνία”, από την πλευρά της μείζονος μειοψηφίας ορίσθηκε ο δημοτικός της σύμβουλος, κύριος Μάντσιος Αθανάσιος.