Από μικροί μπήκαν στην παρανομία δυο πιτσιρικάδες που συνελήφθησαν επ΄ αυτοφώρω από αστυνομικούς της Ασφαλείας, όταν διέρρηξαν μια επιχείρηση στην Πάτρα για να κλέψουν χάλκινα είδη, μαζί με άγνωστους συνεργούς τους οι οποίοι πρόλαβαν να διαφύγουν.

Οι γείτονες που διαπίστωσαν τις ύποπτες κινήσεις στο εσωτερικό της επιχείρησης, αργά το βράδυ της Πέμπτης, ειδοποίησαν την Αστυνομία που κινητοποιήθηκε αμέσως. Οι δυο πιτσιρικάδες, που είναι ηλικίας 15 και 13 χρόνων, δεν κατάφεραν να ξεφύγουν ενώ οι υπόλοιποι δράστες το έσκασαν εγκαταλείποντάς τους. Όπως διαπιστώθηκε, είχαν ξηλώσει σωλήνες χαλκού και μία μπαταρία αλλά δεν κατάφεραν να τα πάρουν μαζί τους.

Οι ανήλικοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των μητέρων τους για παραμέληση της εποπτείας τους. Παράλληλα, συνεχίζεται η προανάκριση για την ταυτοποίηση των συνεργών τους που διέφυγαν.

Ανήλικοι έκλεβαν δίκυκλα στην Χαλκίδα

Μέσα σε λίγες ώρες, τα ξημερώματα της Πέμπτης, έκλεψαν δύο μοτοσικλέτες και δύο μοτοποδήλατααπό περιοχές της Χαλκίδας δύο ανήλικοι οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας! Μάλιστα, τα έκρυψαν στην ευρύτερη περιοχή όπου βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους. Μαζί με τους δυο πιτσιρικάδες, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας οι δυο μητέρες τους που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων.