Στον γιο της Σινέντ Ο’ Κόνορ, τον μόλις 17 ετών Σέιν (Nevi’im Nesta Ali Shane O’ Connor), ανήκει η σορός που βρέθηκε χθες στην κομητεία του Γουίκλοου, νοτίως του Δουβλίνου. Ο νεαρός δηλώθηκε αγνοούμενος την Πέμπτη και η αστυνομία είχε ξεκινήσει έρευνα.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη εξαφάνιση του γιου της Σινέντ Ο’ Κόνορ· τον Ιανουάριο του 2019 η τραγουδίστρια είχε ζητήσει από τους χρήστες των social media να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Και αυτή τη φορά έκανε εκκλήσεις στον 17χρονο να επικοινωνήσει μαζί της, να μην κάνει κακό στον εαυτό του και να απευθυνθεί σε ένα νοσοκομείο ή στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Τελικά, σήμερα έγραψε στο Twitter: «Ο όμορφος γιος μου, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, το φως της ζωής μου, αποφάσισε να δώσει τέλος στον αγώνα του σήμερα και είναι τώρα με τον Θεό. Εύχομαι να αναπαυθεί εν ειρήνη και να μην ακολουθήσει κανείς το παράδειγμά του. Μωρό μου. Σ’ αγαπώ πολύ».

Η 52χρονη Σινέντ Ο’ Κόνορ απέκτησε τον Σέιν με τον 72χρονο σήμερα μουσικό Ντόναλ Λούνι. Μία εβδομάδα πριν από την εξαφάνισή του ο 17χρονος είχε κάνει δύο σοβαρές απόπειρες αυτοκτονίας· νοσηλευόταν σε νοσοκομείο, ωστόσο κατάφερε να το σκάσει.

Σινέντ Ο Κόννορ

Και η ίδια η ερμηνεύτρια του «Nothing Compares 2 U», η οποία έχει πλέον ασπαστεί τον ισλαμισμό, έχει δώσει μάχες με την ψυχική ασθένεια. Μόλις τα τελευταία χρόνια αποκάλυψε ότι η μητέρα της, η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο όταν εκείνη ήταν 19, ικανοποιούνταν να την κακοποιεί ψυχολογικά, σωματικά και σεξουαλικά, ενώ έχει υπονοήσει και ότι προσπάθησε να βάλει τέρμα στη ζωή της.

Πηγή: www.ant1news.gr