Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κιλκίς προκάλεσε το δημοσίευμα του makthes.gr για την δημοτική σύμβουλος του Κιλκίς που έσπασε την καραντίνα και πήγε να ψηφίσει στις δημαιρεσίες του δημοτικού συμβουλίου.

Συγκεκριμένα, η εισαγγελέας παρήγγειλε προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστωθούν όλα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ και εφόσον επιβεβαιωθεί να αποδοθούν εις βάρος της οι προβλεπόμενος ποινικές ευθύνες, συνδεόμενος με το αδίκημα της παραβίασης των μέτρων για τον περιορισμό μολυσματικών ασθενειών.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του makthes.gr, η δημοτική σύμβουλος «υπό το βάρος των αντιδράσεων δημοτικών συμβούλων» αναγκάστηκε να φύγει από την αίθουσα χωρίς να ψηφίσει.

Η ίδια, σε δηλώσεις της σε τοπικά μέσα, ανέφερε ότι τήρησε τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα, τονίζοντας ότι βγήκε από το σπίτι έχοντας συμπληρώσει το πενθήμερο της καραντίνας και δίχως να παρουσιάζει συμπτώματα. Διευκρίνισε δε πως περίμενε σε διάδρομο του Δημαρχείου το αποτέλεσμα εξέτασης (ράπιντ-τεστ) στο οποίο είχε υποβληθεί και μόλις αυτό βγήκε θετικό, αποχώρησε.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια