Αίσθηση προκαλεί ανάρτηση στο facebook του Υπεύθυνου Πολιτικής Προστασίας Κασσάνδρας, Χρήστου Σερέτη. Από το πρωί της Κυριακής ο ίδιος κατήγγειλε δημόσια την αναλγησία ασυνείδητων που προκειμένου να κλέψουν ένα κομμάτι μουσαμά άφησαν ακάλυπτο και καταστράφηκε 15 τόνους αλάτι. Ο δήμος Κασσάνδρας είχε προμηθευτεί 85 τόνους αλάτι για την αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων.

Το χειρότερο όλων είναι ότι την ανάρτηση συνοδεύουν σχόλια που έχουν να κάνουν με την παραβατικότητα στην περιοχή της Ν. Φώκαιας. Εκεί, όπως καταγγέλλεται, η περιοχή υποφέρει από διαρρήξεις και βανδαλισμούς, που οι κάτοικοι αποδίδουν είτε σε νεανική παραβατικότητα (ανάλογα φαινόμενα έχουν απασχολήσει και τον Πολύγυρο) είτε στην πανδημία και τις επιπτώσεις της λόγω πολλών περιοριστικών μέτρων. Μόλις τον Οκτώβριο εξάλλου μιλούσαμε για τους βανδαλισμούς στα πάρκα της Ν. Σκιώνης που και πάλι είχαν απασχολήσει τη δημοτική αρχή Κασσάνδρας.

Η ανάρτηση στο facebook του Υπεύθυνου Πολιτικής Προστασίας Κασσάνδρας, Χρήστου Σερέτη αναλυτικά αναφέρει:

Κατάντια!!!
Σαν Πολιτική Προστασία προμηθευτήκαμε 85 τόνους αλάτι για την αντιμετώπιση των χιονοπτώσεων και του παγετού στον δήμο Κασσάνδρας.
Σήμερα αντιληφθήκαμε ότι μας κλέψανε με τη βροχή τον μουσαμά που είχαμε σκεπάσει το αλάτι με αποτέλεσμα σχεδόν 15 τόνοι να καταστραφούν. Αυτοί είμαστε κύριοι!!!