Ο Δήμος Νέας Προποντίδας σε συνεργασία με τον ελληνικό ανθρωπιστικό σύλλογο “KIDS SAVE LIVES” θα πραγματοποιήσουν θεωρητική εκπαίδευση με παρακολούθηση διαδικτυακού σεμιναρίου την  Κυριακή στις 30 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 έως 21:30.

Όποιος δεν κατάφερε να παρακολουθήσει την πρώτη εκπαίδευση και επιθυμεί να το κάνει σε αυτήν την εκπαίδευση, θα πρέπει να δηλώσει συμμετοχή είτε τηλεφωνικώς στο 23733 50226 ή στο e-mail.: grafeiotypou@nea-propontida.gr.

Υπενθυμίζεται ότι ο στόχος αυτής της προσπάθειας είναι η δημιουργία μητρώου εθελοντών, που θα μπορούν να χειριστούν τους απινιδωτές, που θα τοποθετηθούν σε όλο τον Δήμο.

Μετά τη θεωρητική εκπαίδευση θα ακολουθήσει η πρακτική εκπαίδευση με τη συνεργασία δύο εθελοντικών Οργανώσεων: της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (Παράρτημα Χαλκιδικής) και της “Kids Save Lives”.

Πριν την συμμετοχή σας στην εκπαίδευση, παρακολουθήστε απαραιτήτως το video Βασικής Υποστήριξης της Ζωής – BLS 2021 στο link (https://tinyurl.com/62ayz7cw), το οποίο σας διδάσκει την αντιμετώπιση ενός θύματος καρδιακής ανακοπής – εισάγοντας παράλληλα τη χρήση της τεχνολογίας στη διάσωση μέσω του app iSAVElives.

Πληροφορίες για την προσωπική σας αυτοαξιολόγηση και τη βεβαίωση συμμετοχής με το όνομα σας, θα σας δοθούν από τους εισηγητές στο τέλος του σεμιναρίου.