Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η δημοφιλής Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός, Nia Vardalos, επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι το σενάριο για το τρίτο μέρος της πετυχημένης ρομαντικής κωμωδίας «Γάμος αλά ελληνικά», είναι έτοιμο.

Μαζί με την ευχάριστη είδηση, η Vardalos δημοσίευσε και μία φωτογραφία με τους συμπρωταγωνιστές της Lainie Kazan, Louis Mandylor και Gia Carides και δήλωσε ότι η ταινία είναι αφιερωμένη στον αείμνηστο Michael Constantine, τον ηθοποιό που υποδύθηκε τον πατέρα της, Gus.

Η Nia Vardalos μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της Lainie Kazan, Louis Mandylor και Gia Carides. Στην ανάρτησή της, δήλωσε ότι η ταινία είναι αφιερωμένη στον αείμνηστο Michael Constantine, τον ηθοποιό που υποδύθηκε τον πατέρα της, Gus. Φώτο: Instagram/Nia Vardalos

«Το ότι είμαστε φίλοι και στην πραγματική ζωή είναι ο λόγος για τον οποίο οι ταινίες μας είναι τόσο διασκεδαστικές», έγραψε η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, προσθέτοντας ότι οι τέσσερις τους «συναντήθηκαν για να τιμήσουν τη μνήμη του Michael Constantine», ο οποίος έφυγε τον περασμένο Αύγουστο, σε ηλικία 94 ετών.

«Μου είχε πει ότι δεν θα μπορούσε να είναι μαζί μας για την τρίτη ταινία και η επιθυμία του ήταν να προχωρήσουμε χωρίς εκείνον. Έγραψα το σενάριο για να αντικατοπτρίζει την απόφαση του Michael και θα κρατάω πάντα ως θησαυρό τα τελευταία του μηνύματα προς εμένα, ελπίζοντας ότι θα αρχίζαμε σύντομα τα γυρίσματα», είπε και εξήγησε ότι με τις προκλήσεις της πανδημίας, ο ανεξάρτητος κινηματογράφος αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες, «αλλά είμαστε αισιόδοξοι».

Αστειευόμενη αναφέρθηκε στο σενάριο λέγοντας ότι δεν δέχεται πλέον νέες ιδέες για την πλοκή, καθώς το σενάριο έχει ολοκληρωθεί και «Όχι, η Τούλα και ο Ίαν δεν έγιναν παππούδες!».

Στόχος τους είναι να γίνουν τα γυρίσματα στην Ελλάδα. Η έναρξη των γυρισμάτων έχει καθυστερήσει καθώς ως ανεξάρτητη ταινία, η Vardalos δυσκολεύεται να εξασφαλίσει την ασφάλιση των γυρισμάτων.

Η πρώτη ρομαντική κωμωδία που έγραψε η Nia Vardalos κυκλοφόρησε το 2002 και είναι από τις πιο επιτυχημένες κωμωδίες όλων των εποχών.

Πηγή: neoskosmos.com