Ο μπασκετικός όρος μπορεί να είναι λίγος για να περιγράψει κανείς όσο διαδραματίστηκαν στο ματς της Νικήτης και των Ν. Μουδανιών για την πρεμιέρα των Play Off της Α1 κατηγορίας Χαλκιδικής, με τους γηπεδούχους που προχώρησαν σε ”λίφτινγκ” λίγα 24ωρα πριν το πρώτο ματς, να πανηγυρίζουν το τρίποντο στο φινάλε.

Το παιχνίδι έκρυβε πολλές συγκινήσεις με το Φοίνικα να ευστοχεί στις καθυστερήσεις και να παίρνει ένα σημαντικό τρίποντο για τη συνέχεια. Θυμίζουμε πως το σωματείο της Νικήτης έβαλε στόχο την… αντεπίθεση στα Play Off και την κατάκτηση της πρώτης θέσης και της ανόδου, κάτι που ξεκίνησε από το πρώτο ματς.

Το γκολ νίκης ήρθε στην τελευταία φάση του αγώνα, έπειτα από κόρνερ και κεφαλιά του συνήθη ύποπτου Κωνσταντίνου μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς και κοντράστ συναισθημάτων. Νωρίτερα, ο ίδιος ποδοσφαιριστής έχασε πέναλτι καθώς ο τερματοφύλακας του ΠΟΜ, Νίκος Πανισκάκης, απέκρουσε κρατώντας το μηδέν.

Σύρραξη στα μισά του δεύτερου ημιχρόνου  

Ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων ενεπλάκησαν σε αψιμαχίες με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, με ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων να βλέπει την κόκκινη κάρτα και τον ΠΟΜ να διαμαρτύρεται έντονα όχι τόσο για το χρώμα της κάρτας αλλά για την τιμωρία μόνο του δικού τους ποδοσφαιριστή από τη συγκεκριμένη φάση. Προκλήθηκε νέα σύρραξη με τον ΠΟΜ να διαμαρτύρεται έντονα. Ένταση δημιουργήθηκε και στο φινάλε της αναμέτρησης αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν.

Τρίποντο… χρυσάφι 

Συνεπώς, η Νικήτη πανηγύρισε ένα τρίποντο… χρυσάφι για τη συνέχεια των Play Off και για τους στόχους που έχει θέσει. Από την άλλη ο ΠΟΜ υποδέχεται τον ΑΟ Χανιώτης την ερχόμενη αγωνιστική για ένα κομβικό παιχνίδι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.