Αποκαλυπτικός και με ‘άρωμα” προεκλογικής περιόδου ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Υποδομές κ. Γιώργος Καραγιάννης, μιλώντας στο ραδιόφωνο Real fm, αναφέρθηκε και στα μεγάλα έργα που αναμένει η Χαλκιδική. Ειδικότερα μίλησε για τα πολυαναμενόμενα οδικά έργα σε Θέρμη-Γαλάτιστα και Ν. Ποτίδαια, τα οποία όπως φαίνεται παραδίδονται νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα.

Παραδίδεται νωρίτερα το τμήμα Θέρμη-Γαλάτιστα

Ο κ. Καραγιάννης εξήγγειλε ότι τα έργα στο τμήμα Θέρμη – Γαλάτιστα του οδικού άξονα Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου αναμένεται να ολοκληρωθούν 7 με 8 μήνες νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα. Έτσι, έως τις αρχές Σεπτεμβρίου, το σημαντικό αυτό έργο για τη σύνδεση με τη Χαλκιδική, θα είναι στη διάθεση προς χρήση κατοίκων και επισκεπτών.

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος πιο ασφαλής η πρόσβαση στη Χαλκιδική

Ο Υφυπουργός Υποδομών προανήγγειλε, μάλιστα, ότι έως το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, οπότε και συνήθως σημειώνεται μεγάλη έξοδος των εκδρομέων προς τη Χαλκιδική, θα έχει παραδοθεί και το λεγόμενο «ορφανό χιλιόμετρο» στην Ποτίδαια. «Θα έχουμε τελειώσει και με αυτή τη γάγγραινα» σχολίασε χαρακτηριστικά.