Η24χρονη κοπέλα μίλησε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και η εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα” πρόβαλε αποσπάσματα από την συνέντευξη.

“Όταν πήγα στο πάρτι με μια φίλη μου είδα κόσμο που δεν μου άρεσε. Λίγο κυριλέ. Το συζητήσαμε και αποφασίσαμε να καθίσουμε μόνες σε μια γωνία, μέχρι τη στιγμή που με κέρασαν ένα ποτό. Είχα πιει σαμπάνια και εκείνο που με κέρασαν δεν ήξερα τι είναι. Η φίλη μου ζήτησε να φύγουμε και εγώ σκέφτηκα “πρωτοχρονιάτικα να πάω πού;”. “Εσύ θα γυρίσεις στο σπίτι με την οικογένειά σου”, της είπα. “Εγώ δεν έχω κανέναν. Μόνο οι τοίχοι με περιμένουν”. Από την αστυνομία έμαθα ποιοι ήταν οι τρεις που με άρπαξαν στο ασανσέρ όταν προσπάθησα να πάω στο δωμάτιό μου” περιέγραψε η 24χρονη.

“Στο δωμάτιο θυμάμαι δύο άτομα, έχω εικόνα από τον έναν τον άνθρωπο τη στιγμή που είμαι εγώ στο κρεβάτι, και πάει να ξεκουμπώσει το παντελόνι του. Ήταν από πάνω μου, δεν θυμάμαι τίποτα άλλο, δεν θυμάμαι να πέρασα εγώ κάτι δεν είχα καμία απολύτως λειτουργικότητα, καμία απολύτως συνείδηση για κάτι που δεν είχα τη δύναμη να αποτρέψω. Όπως σηκώθηκα είδα κάτω το εσώρουχο μου, δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι είδα κάτι που δεν θυμάμαι να το έβγαλα. Καθώς γυρνάω στο δωμάτιο βλέπω αντρικά ρούχα και χάπια. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να βρίσκομαι στο δωμάτιο. Άρχισα να κλαίω και ντράπηκα. Θεωρώ ότι υπάρχει μια ομάδα που προσπαθεί να εκμεταλλεύεται κορίτσια ευάλωτα που θέλουν να βγουν να πάνε στο μαγαζί τους, και της οδηγούν σε αυτή την κατάσταση” λέει η 24χρονη.

Δείτε τη συγκλονιστική μαρτυρία της:

Εν τω μεταξύ, νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με την υπόθεση. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, βγήκε το πόρισμα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης κοπέλας που κατήγγειλε τον βιασμό της σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Πληροφορίες του ANT1 από το στενό περιβάλλον της νεαρής, αποκαλύπτουν πως από το πόρισμα προκύπτει πως βρέθηκαν ουσίες στο αίμα της και έτσι φαίνεται να επιβεβαιώνονται τα όσα είπε σχετικά.

Πιο συγκεκριμένα, στο αίμα της καταγγέλουσας, εντοπίστηκαν ουσίες που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα αλλά και αλκοόλ. Με βάση τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν αποκλείεται να διαφοροποιηθεί το κατηγορητήριο και να ασκηθεί ποινική δίωξη για βαρύτερη πράξη.

Πηγή: real.gr