Την Παρασκευή πρόκειται να δώσει νέα κατάθεση η24χρονη Γεωργία Μπίκα που κατήγγειλε το βιασμό της σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη. Ο δικηγόρος της Θανάσης Ζιώγας μιλώντας στην ΕΡΤ επεσήμανε ότι η κατάθεση θα γίνει με την παρουσία ψυχολόγου έτσι ώστε να εκτιμηθούν και να αξιολογηθούν όσα θα πει.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην ιατροδικαστική εξέταση η οποία έγινε τη δεύτερη μέρα της Πρωτοχρονιάς. Εκεί φάνηκαν εκχυμώσεις στους μηρούς της κοπέλας. «Υπάρχουν σημάδια από βία, γιατί όπως ισχυρίστηκε, αφού δεν αντιλαμβανόταν τι γινόταν, δεν είχε τη δυνατότητα να προβάλει αντίσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Λίγο νωρίτερα ο κ. Ζιώγας μίλησε και στο Mega. Όπως είπε ο ίδιος έχει δεχτεί δύο τηλεφωνήματα από γυναίκες που φαίνεται να κακοποιήθηκαν με παρόμοιο τρόπο. «Κάνουμε έκκληση αν έχουν υποστεί το ίδιο, να βγουν και να καταγγείλουν. Οι προσπάθειές μου συνεχίζονται ώστε οι κυρίες αυτές να έρθουν στις Αρχές και να εμπιστευτούν τις Αρχές για να αποδοθεί δικαιοσύνη».

«Δεσμεύτηκα ότι θα προσκομίσω τις τηλεφωνικές κλήσεις που έχει το κινητό της καθώς και το περιχεόμενο των μηνυμάτων που την καλούν να επιστρέψει στο πάρτι», σημείωσε ο συνήγορος. Σχετικά με τις φήμες για χρήση ναρκωτικών ουσιών, ο κ. Ζιώγας επισημαίνει πως «δεν φαίνεται στη δικογραφία χρήση ναρκωτικών, δεν υπάρχει κάποιο εύρημα προς την κατεύθυνση αυτήν».
Πηγή:protothema