Oλοκληρώθηκε η νέα κατάθεση που έδωσε στην ανακρίτρια η 24χρονη Γεωργία Μπίκα για το μοιραίο βράδυ που έζησε στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 24χρονη επιβεβαίωσε εκ νέου τα όσα έζησε, ενώ ο δικηγόρος της κ. Ζιώγας, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την καθυστέρηση των τοξικολογικών εξετάσεων.

Την ίδια ώρα, και ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου, τόνισε χαρακτηριστικά ότι έχουν περάσει σχεδόν 20 ημέρες και πως τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων έχουν αργήσει πολύ.

Νέα αποδεικτικά στοιχεία και SMS

Σύμφωνα με τον κ. Ζιώγα η 24χρονη δεν άλλαξε την αρχική κατάθεσή της στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση και προσκόμισε SMS και άλλα αποδεικτικά στοιχεία που θα διευκολύνουν την έρευνα. Ο δικηγόρος της τόνισε για ακόμα μια φορά τη δυσαρέσκειά του για την καθυστέρηση των τοξικολογικών εξετάσεων που γίνονται ώστε να διακριβωθεί αν της χορηγήθηκαν ναρκωτικές ουσίες που έκαμψαν τις αντιστάσεις της.

Για την υπόθεση ήδη κατηγορείται 27χρονος γόνος εύπορης οικογένειας από την Αθήνα. Η 24χρονη κατέθετε σήμερα επί δύο ώρες , παρουσία ψυχολόγου, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε χωρίς να κάνει καμία δήλωση στους δημοσιογράφους και τις τηλεοπτικές κάμερες που την περίμεναν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπως ανέφερει το grtimes.gr.

«Η Γεωργία επιβεβαίωσε όσα κτηνώδη βίωσε»

«Η Γεωργία εμφανίστηκε σήμερα με θάρρος, πάλι μπροστά στην ανακρίτρια και επιβεβαίωσε όσα κτηνώδη βίωσε μέσα στη σουίτα την ημέρα της Πρωτοχρονιάς. Η Γεωργία τα είπε με θάρρος, με το πρόσωπό της ξεσκέπαστο και το κεφάλι της ψηλά. Εμείς επιβεβαιώσαμε όσα η Γεωργία ανέφερε στις προηγούμενες καταθέσεις της και συμπληρωματικά προσκόμισε αποδεικτικά στοιχεία για αυτά που ισχυρίστηκε την προηγούμενη φορά», ανέφερε ο δικηγόρος της.

Τα συγκεκριμένα στοιχεία αφορούν μηνύματα και κλήσεις που επιβεβαιώνουν τις κινήσεις της και την αλήθεια των λεγόμενων της για το βράδυ του βιασμού της.

«Η Γεωργία, ένα παιδί κάθε μέσης ελληνικής οικογένειας, ένας άνθρωπος δικός μας, βγήκε με το πρόσωπο ανοιχτό και έδωσε τη δυνατότητα να την κρίνει όλος ο κόσμος. Όσον αφορά στο τι λέει ο καταγγελλόμενος και κατηγορούμενος, νομίζω ότι θα πρέπει να κάνει το ίδιο (σ.σ. να βγει κι εκείνος με το πρόσωπό του) για να υποστεί την ίδια κριτική».

Πηγή: real.gr