Το φως της δημοσιότητας βλέπει η μαρτυρία μίας νεαρής γυναίκας που βρέθηκε στο ίδιο πάρτι με την 24χρονη Γεωργία, στη σουίτα του πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Σύμφωνα με την περιγραφή της, μετά την πρόσκληση που έλαβε για το πάρτι μέσω μηνύματος, πήγε στις 3 τα ξημερώματα στη σουίτα, αλλά “το κλίμα δεν ήταν καλό και αποφασίσαμε να φύγουμε γρήγορα”.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, στο ίδιο πάρτι βρέθηκαν 17 άτομα. Το Mega μετέδωσε χθες τις πρώτες εικόνες μέσα από την σουίτα, όπου έπαιζε δυνατή μουσική από ένα ηχείο. Οι καλεσμένοι απέφυγαν να βιντεοσκοπήσουν πρόσωπα, γιατί το πάρτι στο δωμάτιο ήταν παράνομο, λόγω των μέτρων αποφυγής και διάδοσης του κορονοϊού.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα- οπότε θα φθάσουν και τα αποτελέσματα από την Ελβετία- αναμένεται το τελικό πόρισμα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης κοπέλας.

Ολο αυτό το διάστημα το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας βρίσκεται σε πλήρη συνεργασία και καθημερινή επικοινωνία με τις ανακριτικές αρχές και ενημερώνει συνεχώς για το σκέλος των αναλύσεων που έχουν γίνει στα δικά του εργαστήρια.

Παράλληλα όμως φρόντισαν να στείλουν δείγματα σε εξειδικευμένο εργαστήριο στη Βέρνη της Ελβετίας για να διερευνήσουν ενδελεχώς την ύπαρξη ή όχι νέων ναρκωτικών. Πρόκειται για ένα εργαστήριο που χρησιμοποιεί ιδιαίτερα προηγμένη τεχνολογία, αναφέρει το thesstoday, η οποία δίνει τη δυνατότητα να ανιχνευτούν ναρκωτικές ουσίες τις οποίες ενδεχομένως να μην έχουν συναντήσει ξανά οι Έλληνες επιστήμονες εγχώρια.

Το μήνυμα της Γεωργίας: Είμαι δυνατή χάρη στη δύναμη που μου δίνει ο κόσμος

«Είμαι δυνατή χάρη στη δύναμη που μου δίνει ο κόσμος ο οποίος μου συμπαραστέκεται. Είδα τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα και πραγματικά συγκινήθηκα. Είμαι μια από αυτούς τους ανθρώπους», δήλωσε η Γεωργία Μπίκα, στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1, ενώ στην ίδια εκπομπή ο συνήγορός της Θανάσης Ζιώγας ανέφερε:

«Όλοι οι βιαστές ποντάρουν στο γεγονός ότι το θύμα τους θα ντραπεί να μιλήσει και να τους καταγγείλει. Η Γεωργία βγήκε με το πρόσωπο της και με την όλη στάση της και το “έσπασε” αυτό».

Ακόμη, ο κ. Ζιώγας άφησε να εννοηθεί πως από το εργαστήριο της Ελβετίας, στο οποίο οι Αρχές στο πλαίσιο της ανάκρισης επέλεξαν να στείλουν δείγματα για εξέταση, αναμένεται να βγουν αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που θα δείχνουν πως χορηγήθηκαν “εξελιγμένα” ναρκωτικά στην 24χρονη.

Εξάδελφος της 24χρονης είπε πως η κοπέλα «ψυχολογικά είναι χάλια, αλλά παράλληλα είναι πολύ δυνατή. Δεν είναι λίγο αυτό που περνάει, αλλά έχει περάσει και χειρότερα, αφού έχει χάσει τους γονείς της και τον σύντροφο της».

Την περιέγραψε ως «ήσυχη κοπέλα, που δεν έδινε δικαιώματα, ήταν ήπιων τόνων παιδί και δεν προκάλεσε ποτέ προβλήματα σε κανέναν».

Πηγή: real.gr