Συνεχίζεται το θρίλερ της πολύκροτης καταγγελίας βιασμού της 24χρονης Γεωργίας σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Σήμερα θα καταθέσει στην ανακρίτρια η 17χρονη φίλη της Γεωργίας και ο φίλος του εργοδότη της 24χρονης ο οποίος πήγε μαζί του το πρωί της Πρωτοχρονιάς στο ξενοδοχείο για να τη βοηθήσουν μετά από τηλεφωνική κλήση της.

Οι δικαστικές αρχές καλούνται να εντοπίσουν και μετά να ενώσουν τα κομμάτια που συνθέτουν το παζλ του μοιραίου Πρωτοχρονιάτικου πάρτι.

Τα κομμάτια του κεντρικού παζλ

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που αναμένονται μέσα στη βδομάδα από το Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου της Βέρνης και κείνα στα οποία έχουν καταλήξει ελληνικά εργαστήρια συνθέτουν το κεντρικό παζλ της υπόθεσης.Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης αναμένεται να προωθηθούν στην 5η τακτική ανακρίτρια. Ολοκληρωμένη εικόνα θα έχουν οι αρχές μόλις ενημερωθούν και για τα αποτελέσματα της εξέτασης βιολογικού υλικού που έχει σταλεί στην Ελβετία για ανίχνευση υπνωτικής ή ναρκωτικής ουσίας.

Εάν αποδειχθεί ο ομαδικός βιασμός από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και από το DNA που έχει ληφθεί, αλλάζει το κατηγορητήριο και οι ποινές για τους δράστες. Μιλάμε δηλαδή για ισόβια κάθειρξη.

Εκτός από την έρευνα για τον καταγγελόμενο βιασμό, ελληνική αστυνομία και Ιντερπόλ ερευνούν το ενδεχόμενο ύπαρξης διεθνούς κυκλώματος μαστροπείας: Διοργάνωση πριβέ πάρτυ στα οποία συμμετέχουν εύποροι πελάτες, μεσάζοντες που προσεγγίζουν κοπέλες μέσω των social media και δελεάζουν με χρήματα για να παρευρεθούν σε αυτά.

Αυτή την εβδομάδα αναμένεται να αρχίσει και ένας ακόμα κύκλος καταθέσεων σχετικά με το κύκλωμα μαστροπείας και διακίνησης ναρκωτικών στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πηγή: ethnos.gr