Τραγικές καταστάσεις βιώνουν κάτοικοι της Αθήνας τρίτη μέσα σήμερα είναι εγκλωβισμένοι στα χιόνια ακόμα και μέσα στον πυκνό αστικό ιστό. Οι μεγάλες οδοί βρίσκονται σε φάση αποκατάστασης, αλλά οι δρόμοι στις γειτονιές και τα στενά στις γειτονιές που χτυπήθηκαν από την “Ελπίδα” είναι σε πολλές περιοχές αδιάβατοι. Οι καθαρισμοί δεν έγιναν ή δεν ολοκληρώθηκαν και το αποτέλεσμα είναι το χιόνι που έπεσε να είναι πια ένα στρώμα πάγου, με αποτέλεσμα να είναι ανέφικτο και να έχουν πρόσβαση αυτοκίνητα.

Μια καταγγελία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιβεβαιώνει ότι η πίεση στους δήμους της Αττικής είναι τεράστια ακόμη και πάνω από 48 ώρες μετά την κορύφωση του φαινομένου. Στην περιοχή του Ζωγράφου, κάτοικοι αναγκάζονται να μεταφέρουν πότε στα χέρια και πότε πάνω σε μια κουβέρτα σαν να είναι έλκηθρο, ένα φέρετρο με τη σορό ενός ανθρώπου που πρέπει να οιδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία αλλά είναι αδύνατον αυτό να γίνει από το όχημα του γραφείου τελετών…

Γράφει ο καταγγέλλων που δημοσιεύει και φωτογραφικό υλικό:

Δήμος Ζωγράφου. Μεταφέρουν οι συγγενείς τους νεκρούς δυο στενά με κουβέρτα (ως έλκηθρο)λόγο ολισθηρότητας (παγοδρόμιο)
Και ο δήμος δε σηκώνει το τηλέφωνο σε καμία υπηρεσία. Δεν ανοίγουν δρόμους, δεν ρίχνουν αλάτι, και είναι άφαντοι στην περιοχή νεκροταφείο ΖωγράφουΑθήνα -Ζωγραφου 2022.
Μεταδώστε την κατάντια μας
Υ.γ..ο κύριος με το καπέλο ήταν αυτός που μετέφερε το φέρετρο έως εκεί που τελειώνει ο πάγος μέχρι να έρθουν από το γραφείο τελετών να τον παραλάβουν…..κάντε το εικόνα!

Δείτε τις φωτογραφίες και την ανάρτηση:

zografou3.jpg