Σε διανομή τροφίμων σε δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης οι οποίοι έχουν επιλέξει στην αίτησή τους να λάβουν προϊόντα μέσω του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους, θα προχωρήσει το ΝΠΔΔ η «Αλληλεγγύη» του Δήμου Σιθωνίας. 

Πρόκειται για πακέτα ξηράς τροφής και νωπών κρεάτων τα οποία θα διανεμηθούν εντός ημερών αποκλειστικά σε άπορους δημότες του Δήμου Σιθωνίας, σύμφωνα με το οικογενειακό εισόδημα.

«Περιμένουμε από την Περιφέρεια να μας στείλει τις λίστες με τους δικαιούχους και να αρχίσουμε την διανομή τροφίμων στους άπορους συνδημότες μας, οι οποίοι είναι ωφελούμενοι του επιδόματος ΚΕΑ. Θα είχαμε ήδη ξεκινήσει την διανομή των ειδών, αλλά λόγω της κακοκαιρίας υπήρξε καθυστέρηση», αναφέρει χαρακτηριστικά στο XalkidikiPolitiki ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ η «Αλληλεγγύη» του Δήμου Σιθωνίας, Αθανάσιος Μαλλίνης.

Σύμφωνα με τον ίδιο το τελευταίο διάστημα ο αριθμός των ωφελούμενων του προγράμματος έχει ανεβεί αρκετά:«Εκεί που είχαμε γύρω στους 150 με 160 δικαιούχους πήγανε στους 200 και λίγο παραπάνω. Εμάς ωστόσο μας στείλανε τελάρα για τους 160, οπότε τώρα θα πρέπει να γίνει μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν και άλλα πακέτα για τους νέους δικαιούχους, οι οποίοι φυσικά θα είναι μέσα στη λίστα που θα μας δοθεί από την Περιφέρεια», υπογραμμίζει ο κ. Μαλλίνης.

Οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά  για την ημέρα, την ώρα και τον τόπο που θα πρέπει να προσέλθουν για την παραλαβή των τροφίμων τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης ενάντια στην εξάπλωση του κορονοϊού.

#dimossithonias #allilegguh #dianomi #trofima #stiriksh