Μια απ’ τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσει μια γυναίκα το πρωί που ετοιμάζεται για τη δουλειά είναι το τι ρούχα και παπούτσια να φορέσει. Οι επιλογές είναι πολλές αλλά ταυτόχρονα καμία μπορεί να μη μοιάζει η ιδανική. Τα παπούτσια παίζουν σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση του outfit γι’ αυτό και όταν μιλάμε για γραφείο πρέπει η επιλογή μας να είναι σικάτη. Στο παρελθόν η έννοια του chic έχει ταυτιστεί με τα τακούνια που συχνά μπορεί να είναι άβολα και να ενοχλούν και μόνο με την εφαρμογή τους. Πάμε λοιπόν να δούμε 3 ζευγάρια παπουτσιών που θα παρέχουν σίγουρα άνεση και πως μπορούμε να τα εντάξουμε στο look του γραφείου.

  1. Sneakers

Τα sneakers μπορούν να θεωρηθούν ένα πρόχειρο και καθημερινό παπούτσι παρ’ όλα αυτά αν επιλέξουμε το σωστό κόψιμο παπουτσιού και το ενσωματώσουμε στο αντίστοιχο outfit θα πετύχουμε το συνδυασμό που θέλουμε έχοντας εξασφαλίσει την άνεση που αποζητάμε σε καθημερινή βάση. Φορώντας ένα κοστούμι σε κλασική γραμμή και από κάτω ένα παπούτσι Hogan επιτυγχάνεται το  ζητούμενο αποτέλεσμα έχοντας έναν πολύ άνετο πάτο που δε θα μας προκαλέσει πόνο στο περπάτημα ή δυσφορία.

  1. Μπότες Ugg

Τη χειμερινή περίοδο κάτι ακόμα για το οποίο μπορεί να χρειαστεί να μεριμνήσουμε πέρα από την άνεση και το style είναι η ζέστη την οποία έχουμε ανάγκη τις κρύες μέρες. Οι μπότες Ugg έχουν γούνινη επένδυση σε όλο το εσωτερικό τους, η οποία είναι ιδανική για να παρέχει την επιθυμητή θερμοκρασία. Είτε φορώντας το κλασικό κοστούμι που προαναφέραμε, αλλά ακόμη και μ ένα τζιν ή μια φούστα και χοντρό καλσόν έχουμε έτοιμα μια σειρά από ντυσίματα τα οποία θα μας βγάλουν από τις δύσκολες πρωινές σκέψεις, της τελευταίας στιγμής, τις κρύες μέρες του χειμώνα.

  1. Μποτάκια ή αρβυλάκια

Ένας ακόμα καιρικός παράγοντας εκτός του κρύου που μπορεί να επηρεάσει την καθημερινή μας επιλογή σε παπούτσι είναι η βροχή ή ακόμα και το χιόνι που μπορεί να ρίχνει στην περιοχή μας. Σε αυτές τις περιπτώσεις η παράμετρος που προστίθεται είναι το ζευγάρι που θα επιλέξουμε πέρα από ζεστό να είναι και ανθεκτικό στην επαφή με το νερό. Σε αυτή λοιπόν την περίπτωση ένα χαμηλό μποτάκι είναι μία πολύ καλή λύση. Μία άλλη επιλογή που μπορούμε να κάνουμε είναι ένα αρβυλάκι με τρακτερωτό πάτο ώστε να είναι και αντιολισθητικό και να νιώθουμε μεγαλύτερη ασφάλεια στο δρόμο προς και από τη δουλειά μας.