Εμφανώς ικανοποιημένος από την εξέλιξη στην πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ο κυβερνητικός βουλευτής Χαλκιδικής Γιώργος Βαγιωνάς. Η εκτίμηση που εξέφρασε ήταν επλήγη η αξιοπιστία της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του αρχηγού της, μόνο και μόνο επειδή ο δεύτερος αισθάνθηκε απειλή από το νέο πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ.

Ο κ. Βαγιωνάς απάντησε στην κριτική που ασκείται στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς θεμάτων όπως η κακοκαιρία κλπ. Για τον τελευταίο χιονιά μίλησε για πρωτοφανή φαινόμενα, ευθύνη της Αττική Οδού αλλά και το κομμάτι ευθυνών που αναλογεί στους κυβερνόντες.

 

Στο μέτωπο της διαχείρισης της πανδημίας ο βουλευτής της ΝΔ και γιατρός, Γ. Βαγιωνάς διέψευσε τα περί διαστρέβλωσης στοιχείων από την κυβέρνηση και ξεκαθάρισε ότι ανεξάρτητα από τα υποκείμενα νοσήματα κάποιου, αν είναι ο θάνατος επέλθει από κορωνοϊό τότε καταγράφεται στις εν λόγω απώλειες. Άλλωστε όπως είπε η Ελλάδα ακολουθεί την οδηγία που έχει εκδώσει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

«Μόλις κλείσει τριετία κάθε Κυριακή που περνάει είναι πιθανή εκλογική Κυριακή», απάντησε για άλλη μια φορά ο βουλευτής σε ερώτηση για το αν ο πρωθυπουργός θα οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές.