Τη στιγμή που η κοινωνία καταρρέει, κολυμπώντας στο αίμα του αδικοχαμένου Άλκη, ο πατέρας του 19χρονου με απίστευτα ψυχικά αποθέματα ζήτησε να γίνει ένα φιλικό ΠΑΟΚ-Άρης.

«Αυτό που ζητάει ο πατέρας είναι ο αγώνας να διεξαχθεί σε όσο γίνεται πιο φιλικό κλίμα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε με τις διοικήσεις των ομάδων ώστε να πραγματοποιηθεί η επιθυμία του, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας», είπε χαρακτηριστικά πρόσωπο από την οικογένεια.

Αίτημα που, τελικά, θα υλοποιηθεί. Ο Μάκης Γκαγκάτσης διαβεβαίωσε ότι σε συνομιλία που είχε με τον πρόεδρο του Άρη, Θοδωρή Καρυπίδη, συμφώνησαν για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα.

Επίσης, ο διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος του «Δικεφάλου του Βορρά» εξήγησε ότι στη σύσκεψη συμφωνήθηκε να υπάρχει μεγαλύτερη ηρεμία μεταξύ των ΠΑΕ, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Άλκη.

«Είναι ντροπή που αυτός ο δολοφόνος αυτοχαρακτηρίζεται ως οπαδός του ΠΑΟΚ, είναι εγκληματίας και ζώο» τόνισε χαρακτηριστικά μετά τη σύσκεψη με στελέχη του Άρη και του Ηρακλή στην Εισαγγελία.

Πηγή: gazzetta.gr