Ο Μάκης Γκαγκάτσης διαβεβαίωσε ότι η επιθυμία του πατέρα του αδικοχαμένου Άλκη θα γίνει πραγματικότητα, καθώς υπήρξε συμφωνία με τον Καρυπίδη για να γίνει το φιλικό Άρης – ΠΑΟΚ.

«Αυτό που ζητάει ο πατέρας είναι ο αγώνας να διεξαχθεί σε όσο γίνεται πιο φιλικό κλίμα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε με τις διοικήσεις των ομάδων ώστε να πραγματοποιηθεί η επιθυμία του, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας», είχε πει χαρακτηριστικά πρόσωπο από την οικογένεια.

Το αίτημα αυτό τελικά, θα υλοποιηθεί. Συγκεκριμένα, ο Μάκης Γκαγκάτσης διαβεβαίωσε ότι σε συνομιλία που είχε με τον πρόεδρο του Άρη, Θοδωρή Καρυπίδη, συμφώνησαν για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το φιλικό θα γίνει με παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων, ενώ αναζητείται ημερομηνία διεξαγωγής λόγω των υποχρεώσεων που έχουν Άρης και ΠΑΟΚ.

Η συμφωνία έγινε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης στα δικαστήρια μεταξύ των τριών διοικούντων των ομάδων της Θεσσαλονίκης. Τον Άρη εκπροσώπησε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Θεόδωρος Καρυπίδης, τον Ηρακλή ο πρόεδρος του ΓΣ, Φώτης Θέος και τον ΠΑΟΚ ο αντιπρόεδρος Μάκης Γκαγκάτσης αλλά και ο Κυριάκος Κυριάκος.

Η συνάντηση ήταν πρωτοβουλία του προϊστάμενου της Εισαγγελίας και συμμετέχουν στελέχη της αστυνομίας και φορείς.

Ανατροπή – Άρης: Καμία συμφωνία σε φιλικό με ΠΑΟΚ, πρώτα οι ένοχοι στη φυλακή

Θέμα της σύσκεψης ήταν το πως θα εξαλειφθεί η βία ανάμεσα στους οπαδούς των ομάδων της Θεσσαλονίκης, με τους διοικούντες των ομάδων να συναντιούνται  στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με τον προϊστάμενο αυτής κύριο Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο.

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης παραχώρησε δηλώσεις ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, τονίζοντας τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη, αναφέροντας πως «ο δολοφόνος είναι ένα ζώο και πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη και από τα ζώα». Δήλωσε πως πρόκειται για εκληματίες που δεν έχουν σχέση με τον ΠΑΟΚ, έναν σύλλογο που απαριθμεί εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο. «

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη. Όλοι τον βλέπουμε σαν δικό μας παιδί. Ήθελα να εκφράσω την αποστροφή μας για τον δολοφόνο που αυτοχαρακτηρίζεται ως οπαδός του ΠΑΟΚ. Την ντροπή μας που αυτός ο άνθρωπος έχει αυτοχαρακτηριστεί έτσι», ανέφερε.

«Είναι παραδοχή ήττας ότι ο δολοφόνος δυο χρόνια πριν πέρασε την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου και κυκλοφορούσε ελεύθερος», κατέληξε.

Πηγή: typothess.gr