Τη δική της πλευρά ανακοίνωσε η ομάδα της Γαλάτιστας για όσα έγιναν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Άρη Κασσανδρείας και επισκιάστηκε από σοβαρά επεισόδια.

Αναλυτικά, όσα αναφέρει η Γαλάτιστα στην επίσημη σελίδα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

“Τα λόγια έχουν στερέψει για να περιγράψουμε συναισθήματα, σκέψεις και γεγονότα.
Στις ημέρες που διανύουμε, που το θέμα της βίας έχει πάρει τόσο μεγάλη έκταση και το σοκ του θανάτου του ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΑΛΚΗ δεν έχει ξεπεραστεί ακόμη, γίναμε θύματα ξυλοδαρμού από ποδοσφαιριστές, παράγοντες και “φιλάθλους” αντίπαλης ομάδας, οι οποίοι έκριναν πως αυτός είναι ο τρόπος να αντιδράσουν στην αδικία που αισθάνθηκαν από τους διαιτητές.

Το γεγονός ότι προπονητής, ποδοσφαιριστές και παράγοντες της ομάδας μας ξεκίνησαν ημέρα Σάββατο να κάνουν αυτό που κάνουν κάθε βδομάδα, να ασκήσουν το χόμπι τους παίζοντας ποδόσφαιρο και τελικά βρέθηκαν κάποιες ώρες αργότερα να μετρούν μώλωπες από χτυπήματα και ο προπονητής μας να διακομίζεται στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, προκαλεί οργή και θλίψη για τα παιδιά αυτά και το ποδόσφαιρό μας.

Τώρα είναι η στιγμή να μετρήσουμε τις δυνάμεις των υγιώς σκεπτόμενων ανθρώπων που ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, απέναντι σε ακραίες συμπεριφορές οι οποίες μαστίζουν το ποδόσφαιρό μας. Περιμένουμε από τις αρμόδιες επιτροπές της ΕΠΣΧ να επιβάλλουν τις προβλεπόμενες ποινές από τον πειθαρχικό κώδικα της Ε.Π.Ο. καθώς αυτός είναι ο μόνος τρόπος να αποδείξουμε ποιο ποδόσφαιρο θέλουμε να εκπροσωπούμε.

Προανάκριση γίνεται από το Α.Τ. Κασσάνδρας όπου θα σχηματιστεί αυτεπάγγελτη δικογραφία και ως ‘’Α.Σ. ΑΝΘΕΜΟΥΣ’’ είμαστε στη διάθεση των αρχών για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Υ.Γ.1: Οποιαδήποτε προσπάθεια παραποίησης της αλήθειας είναι αστεία καθώς τα γεγονότα είναι στο σύνολό τους καταγεγραμμένα στις εκθέσεις των παρατηρητών και των διαιτητών”.