Για τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στο χθεσινό παιχνίδι του Άρη Κασσανδρείας και του Ανθεμούντα Γαλάτιστας μίλησε στο Xalkidiki Politiki ο έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Βασίλης Μοσχίδης.

Πως ξεκίνησαν όλα

“Χθες μέχρι το 72′ χάναμε με 0-1 με ξεκάθαρο λάθος του διαιτητή καθώς ο επιθετικός της Γαλάτιστας πήρε την μπάλα με το χέρι καταφανέστατα. Η απάντηση του διαιτητή ήταν δεν το είδα γιατί με στράβωσε ο ήλιος. Δεν υπήρχε καμία ένταση μεταξύ των δύο ομάδων, ως που στο 72′ ο επιθετικός μας μπαίνει στην περιοχή δέχεται μαρκάρισμα από αμυντικό της Γαλάτιστας, τον καλεί ο επόπτης και του λέει είναι πέναλτι, αλλά ο διαιτητής ανέφερε πως το πήρε πάνω του και δίνει πλάγιο, συνέχεια στο ματς. Έτσι ξεκίνησαν οι διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή. Ο ίδιος έβγαλε δύο κόκκινες κάρτες στον πάγκο μας, οι οποίοι αποχώρησαν από το γήπεδο, αλλά ο ρέφερι έκρινε πως πρέπει να αποχωρήσει από το γήπεδο. Εισήλθα στα αποδυτήρια και τον ρώτησα γιατί; Μου απάντησε για να ηρεμήσουμε. Βέβαια, δεν ξανά βγήκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο. Εκεί ξεκίνησαν και οι συμπλοκές των δύο ομάδων”, ανέφερε ο κύριος Μοσχίδης.

“Κατέθεσα στην Αστυνομία, θα προχωρήσω σε μήνυση”

“Έχω καταθέσει στην Αστυνομία όλα όσα έγιναν και θα προχωρήσω σε προσωπική μήνυση στον διαιτητή”.

“Έγιναν επεισόδια μεταξύ των  ομάδων”

“Ναι, έγιναν και όντως χτύπησε ο προπονητής της αντίπαλης ομάδας και ένας δικός μας ποδοσφαιριστής που νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα στο Νοσοκομείο Πολυγύρου με κάκωση στον αυχένα, ενώ ένας ακόμη ποδοσφαιριστής μας τραυματίστηκε”, σύμφωνα με τον Βασίλη Μοσχίδη.

“Κανένα πρόβλημα με τους ανθρώπους της Γαλάτιστας”

“Δεν έχουμε τίποτα με τους ανθρώπους της Γαλάτιστας, είναι όλα ευθύνη του διαιτητή. Με τέτοιες διαιτησίες στη Χαλκιδική δεν θα πάμε ποτέ μπροστά. Αν δεν έφευγε από το γήπεδο δεν θα γινόταν τίποτα απολύτως”, συμπλήρωσε ο έφορος του Άρη Κασσανδρείας.