Εως την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022 στις 5 το απόγευμα θα παραμείνει ανοιχτή η Πλατφόρμα Καταχώρησης Αιτημάτων μέσω του site της www.aodos.gr (στην ειδική ενότητα με τίτλο «Χιονόπτωση 24.1.2022») για τους οδηγούς των οποίων τα οχήματα αποκλείστηκαν στον αυτοκινητόδρομο τη Δευτέρα 24/1/2022σύμφωνα με ενημέρωση της Αττικής Οδού.

Υπενθυμίζεται ότι η συμπλήρωση της συγκεκριμένης αίτησης είναι υποχρεωτική και προαπαιτούμενο της χορήγησης της παροχής των 2.000 ευρώ, ακόμα και αν οι οδηγοί που είχαν εγκλωβιστεί στην Αττική Οδό είχαν αποστείλει τις προηγούμενες ημέρες σχετικές επιστολές στην εταιρία.

Οπως είχε ανακοινώσει την περασμένη Παρασκευή η Αττική Οδός:

  • Μέσω της πλατφόρμας αυτής είναι εφικτή η καταχώρηση των Αιτημάτων προς την Αττική Οδό, για τα οχήματα που αποκλείστηκαν στον αυτοκινητόδρομο τη Δευτέρα 24/1/2022.
  • Για την καταχώρηση της αίτησης είναι απαραίτητη η ύπαρξη διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω της οποίας θα γίνει η επιβεβαίωση της κατάθεσης του αιτήματος καθώς και κάθε μελλοντική επικοινωνία.
  • Τα πεδία που έχουν έναν αστερίσκο (*) στη δεξιά πλευρά τους είναι υποχρεωτικά και θα πρέπει να συμπληρωθούν από τον αιτούντα προκειμένου να προχωρήσει στο επόμενο βήμα. Τα υπόλοιπα πεδία αν και δεν είναι υποχρεωτικά θα διευκολύνουν σημαντικά τη διερεύνηση και ικανοποίηση των αιτημάτων που κατατίθενται.
  • Επισημαίνεται η προσοχή των οδηγών στη σωστή αναγραφή του αριθμού κυκλοφορίας του οχήματος που οδηγούσαν όταν αποκλείστηκαν καθώς αυτό το στοιχείο αποτελεί μία από τις βασικές πληροφορίες διερεύνησης και ικανοποίησης του αιτήματος.
  • Σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα με την καταγραφή του αιτήματός η εταιρεία ζητεί από τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν με την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της Αττικής Οδού στο τηλέφωνο 210 668 2222 (Δευτέρα – Σάββατο: 08:00-19:00 και Κυριακή: 11:00-19:00).
  • Για πληροφορίες σχετικά με την Πλατφόρμα Καταχώρησης Αιτημάτων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στο από 4/2/2022 Δελτίο Τύπου της Αττικής Οδού: https://www.aodos.gr/2022/arthro/anoixe-i-platforma-kataxorisis-aitimaton-gia-tous-odigous-ton-oximaton-pou-apokleistikan-stin-attiki-odo-ti-deftera-24-1-2022/