Από ένα βαθμό μοιράστηκαν ΝΠΝ Καλλικράτειας και ΠΟ Μουδανιών, καθώς το μεταξύ τους ματς για την 4η αγωνιστική των Play Off .

Στην επανάληψη κρίθηκαν όλα στο ματς που διεξήχθη στο γήπεδο της Καλλικράτειας. Αρχικά οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 61′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ροφαέλα για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι στο 73′ με τον Φαιτατζόγλου. Φυσικά, στην έκβαση του αγώνα έπαιξε ρόλο και η κόκκινη κάρτα του τερματοφύλακα του ΠΟ Μουδανιών, Νίκου Πανισκάκη, καθώς άλλαξαν οι ισορροπίες του αγώνα.

Για το συγκεκριμένο ματς, μετά το τέλος του, σε ανακοίνωση προχώρησε η διοίκηση της Καλλικράτειας, διαμαρτυρώμενη για τον τρόπο των αλλαγών.

ΝΠΝ Καλλικράτειας – ΠΟ Μουδανιών 1-1                                                                                 Ροφαέλας (61′), Φαιτατζόγλου (73′)

Η ανακοίνωση της Καλλικράτειας 

Είναι η πρώτη φορά που θα σχολιάσουμε την διαιτησία σε παιχνίδι μας.

Ωστόσο θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν δεχόμαστε από κανέναν να νομίζει ότι μας κοροϊδεύει.

Σήμερα γίναμε μάρτυρες μιας τραγελαφικής κατάστασης. Βάσει κανονισμού κάθε ομάδα επιτρέπεται να κάνει τις αλλαγές της σε 3 διακοπές όμως σήμερα η διαιτητική τριάδα άφησε να γίνουν οι αλλαγές σε 4 ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!

Καθώς θεώρησε ότι η κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα δίνει το δικαίωμα στην ίδια ομάδα να πραγματοποιήσει επιπλέον αλλαγή.

Επιπλέον, ο διαιτητής αλοίωσε το φύλλο αγώνος και έγραψε ότι στο 77′ λεπτό έγιναν 2 αλλαγές ενώ έγινε 1.

Οι αλλαγές έγιναν στο 34′ (τραυματισμός Σιδηρόπουλο), 63′ (κόκκινη του τερματοφύλακα Πανισκάκη και αντικατάσταση του από τον Ξανθοπουλο), 77′ (μπαίνει ο Παναγιωτόπουλος) και η τέταρτη διακοπή έγινε στο 90+ (όπως φαίνεται και στο live της Ένωσης).

Σεβόμενοι την ομάδα των Μουδανιών και την καλύτερη εικόνα που έδειξε απέναντι μας δεν θα προχωρήσουμε σε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα διότι εμείς τα παιχνίδια θέλουμε να τα παίζουμε και να τα κερδίζουμε εντός του γηπέδου.

Κλέβουμε χρόνο από τις οικογένειες μας, χρήμα και προσωπική προσπάθεια ο καθένας μας μέσα σε αυτές τις δύσκολες ημέρες για να έχουμε μια αντάξια ομάδα που εκπροσωπεί την πόλη μας.

Κύριοι εμείς τρέχουμε καθημερινά, είμαστε μακριά από το σπίτι μας για το καλό της ομάδας μας, δεν επιτρέπεται τις δύο μέρες του Σαββατοκύριακου που καλείστε να σφυρίξετε (2 90λεπτα) να μην δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας.

Τα λάθη είναι ανθρώπινα και φυσικά όλοι μας κάνουμε, η ΚΟΡΟΪΔΙΑ όμως είναι ΔΟΛΙΑ και δεν συγχωρείται.

Σεβαστείτε τον Κόπο μας, τον χρόνο και τα χρήματα που ξοδεύουμε.

ΥΓ: Σαφώς και ο αρχηγός μας υπέγραψε το Φ/Α γνωρίζοντας, αλλά όπως είπαμε πιο πάνω τα παιχνίδια κρίνονται στο γήπεδο.

ΥΓ: Ευχόμαστε Περαστικά στον παίκτη του ΠΟΜ Σιδηρόπουλο!!!