Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού, την ώρα που όλα δείχνουν ότι και δωδέκατο άτομο φαίνεται πως εμπλέκεται στην αιματηρή επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr, αταυτοποίητα αποτυπώματα του ιδίου προσώπου βρέθηκαν σε δύο διαφορετικά αντικείμενα, συγκεκριμένα σε ένα στυλιάρι και σε ένα ρόπαλο, γεγονός που οδηγεί τους αστυνομικούς να εξετάσουν και την ύπαρξη δωδέκατου προσώπου στην ομάδα του οπαδικού τάγματος θανάτου, το οποίο όμως επειδή δεν είναι σεσημασμένο, τα αποτυπώματά του δεν βρίσκονται στη βάση δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ.

Κατά συνέπεια διεξάγονται φυσικές και εργαστηριακές έρευνες προκειμένου να βρεθεί αυτό το άγνωστο πρόσωπο με τα αταυτοποίητα αποτυπώματα. 

Άρχισαν τα αλληλοκαρφώματα 

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας χούλιγκαν «δίνει» τον άλλον. Συγκεκριμένα ο 23χρονος φέρεται να παραδέχτηκε ότι ήταν παρών στην εγκληματική επίθεση, αρνήθηκε ωστόσο ότι έλαβε μέρος στη δολοφονία, «δείχνοντας», κατά πληροφορίες, και τον δράστη: τον 21χρονο Ελληνα.

Μάλιστα, στην απολογία του, ο 23χρονος προφυλακισμένος Αλβανός αναφέρει: «… ύστερα από λίγη ώρα επιστρέψαμε όλοι στα γραφεία του Συνδέσμου στην Παλαιών Πατρών Γερμανού. Εκεί έφτασαν και τα έτερα άτομα, που επέβαιναν στα άλλα δύο αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων και ο (…), ο οποίος μπροστά σε όλους μας ανέφερε χαρακτηριστικά: “Eκανα μαλ… Ξέχασα εκεί το δρεπάνι».

Πηγή: real.gr