Συνάντηση πραγματοποίησε ο Γραμματέας της Βουλής και Βουλευτής Χαλκιδικής του Κινήματος Αλλαγής Απόστολος Πάνας με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Χαλκιδικής Μάριο Πυρπασόπουλο σχετικά με τα υγειονομικά θέματα που απασχολούν τη Χαλκιδική, καθώς και για  την πορεία και διαχείριση της πανδημίας στην περιοχή μας.

Στη  συνάντηση  μάλιστα,  δόθηκε  ιδιαίτερη έμφαση στην αντιμετώπιση των περιστατικών λόγω πληθυσμιακής διαφοράς χειμερινών και θερινών μηνών, που επηρεάζεται άμεσα από τον τουρισμό, ενώ ταυτόχρονα τέθηκε και η ανάγκη για ενδυνάμωση του συστήματος υγείας με την ενίσχυση των επαγγελματιών υγείας με νέο προσωπικό, καθώς και την ορθότερη διαχείριση του υπάρχοντος  στοχεύοντας  στην αποτελεσματικότερη περίθαλψη των ασθενών.

Ταυτόχρονα, αναπτύχθηκαν από κοινού θέσεις του κ. Πάνα και του κ. Πυρπασόπουλου σχετικά με τη διαχείριση της πανδημίας, ενώ ο  Πρόεδρος τόνισε, πως η συνεργασία του Ιατρικού Συλλόγου με τους φορείς υγείας της Χαλκιδικής είναι εποικοδομητική σε μια κοινή προσπάθεια να αντιμετωπιστούν χρόνια προβλήματα.