Συνεχίζουν να διατηρούν παραδειγματική και ψύχραιμη στάση οι γονείς του Άλκη σχετικά με τους δράστες δολοφονίας του 19χρονου γιου τους.

Σε ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου, τι θα έλεγαν στον δράστη αν τον συναντούσαν ο πατέρας του Άλκη,  Αριστείδης Καμπανός σημείωσε, «Δε θα τον ρωτούσα τίποτα. Θα ένιωθα λύπηση γι αυτούς. Τι να πω δηλαδή σε ένα άτομο που αφαιρεί τη ζωή κάποιου για ανούσιους λόγους». Η μητέρα του Άλκη, Μελίνα Κακουλίδου, ανέφερε «ο σταυρός που θα κουβαλάει αυτος είναι πιο βαρύς από τον δικό μου. Η ζωή του θα είναι χειρότερη, θα τον τρώνε οι ερινύες».

Στη συνέχεια οι γονείς του Άλκη τόνισαν ότι ο γιος τους δεν ήταν φανατισμένος. «Ζήτημα να είχαμε πάει δύο φορές μαζί στο γήπεδο και άλλες τρεις με παρέες και τον ξαδερφό του», ανέφερε ο πατέρας του. «Δεν ήταν φανατικός, αυτό μπορούν να το πουν κι άλλοι» συνέχισε.

Στέλνοντας μήνυμα στους οπαδούς των διάφορων ομάδων, ο κ. Καμπανός  υπογράμμισε, «να ενωθούν και να βλέπουν όλοι μαζί ποδόσφαιρο. Η στεναχώρια ή η χαρά από τη νίκη μιας ομάδας δεν πρέπει να προκαλεί μίσος» ενώ η μητέρα του Άλκη τόνισε «να βλέπουν τον αθλητισμό σαν γιορτή, όχι για να σκοτώσουν τον αντίπαλο».

Πηγή: real.gr