Προβλήματα προκάλεσαν η βροχή και οι άνεμοι που σημειώθηκαν εχθές στην περιοχή της Συκιάς του Δήμου Σιθωνίας με αποτέλεσμα να να μπούνε νερά σε αίθουσες των προκάτ του Γενικού Λυκείου Συκιάς εξαιτίας φθορών που επέφερε η βροχόπτωση σε κάποια κομμάτια της στέγης.

«Όλο αυτό προέκυψε ξαφνικά, εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων, οι οποίες έδειξαν κακοτεχνίες προηγούμενων ετών. Δεν ήταν κάτι το οποίο προϋπήρχε και δεν δώσαμε λύση, γιατί όπως όλοι γνωρίζουνε βρισκόμαστε δίπλα στα σχολεία μας και στους μαθητές, έχουμε ήδη κάνει σημαντικές και αξιόλογες παρεμβάσεις που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν. Καταλαβαίνετε οπότε πως αν το είχαμε αντιληφθεί νωρίτερα θα προχωρούσαμε αμέσως σε εργασίες αποκατάστασης της ζημιάς. Αλλά δυστυχώς τα προβλήματα με τις στέγες δεν γίνονται αντιληπτά χωρίς κάποια ένδειξη στο ανθρώπινο μάτι», τονίζει ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και Αντιδήμαρχος του Δήμου Σιθωνίας, Ιωάννης Μαλλίνης.

Μάλιστα όπως ο ίδιος δήλωσε στο XalkidikiPolitiki δεν υπήρξε κάποια ενημέρωση από το Σχολείο ή από κάποιο Σύλλογο για αυτό το θέμα με αποτέλεσμα η Δημοτική Αρχή να ενημερωθεί μέσω Διαδικτύου.

«Όπως και να έχει και επειδή μας διακατέχει αίσθημα ευθύνης απέναντι στα παιδιά, ήδη εχθές πραγματοποιήσαμε αυτοψία σε συνεργασία με αρμόδιο συνεργείο και εντός των ημερών με σωστές εργασίες, οι οποίες θα γίνουν από την αρχή η ζημιά θα έχει αποκατασταθεί πλήρως», καταλήγει ο κ. Μαλλίνης.

#ΓΕΛ #Συκιά #Βροχή #Ζημιά #Στέγη #Μαλλίνης