Το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής ενέκρινε με ομόφωνη απόφασή του την πρόσληψη ενός ατόμου λοιπού, πλην ιατρών, επικουρικού προσωπικού, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για κάλυψη επιτακτικών αναγκών και για την εύρυθμη λειτουργία του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής. Η εν λόγω εξέλιξη έρχεται έπειτα από την έκταση που έλαβε το θέμα με διαμαρτυρίες γονέων και οικογενειών που καιρό τώρα ταλαιπωρούνται στην έκδοση γνωματεύσεων θεραπείας και δαπανούν πολλά χρήματα στον ιδιωτικό τομέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο βουλευτής Χαλκιδικής Γιώργος Βαγιωνάς κινητοποιήθηκε άμεσα ως προς την ανάγκη κάλυψης της θέσης ενώ αποφασίστηκε εξίσου άμεσα η έγκριση αυτής από τη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής.

Θυμίζουμε ότι σύσσωμοι οι εκπρόσωποι των θιγόμενων οικογενειών είχαν σημάνει το καμπανάκι ότι δεκάδες Χαλκιδικιώτες πολίτες υφίστανται απίστευτη ταλαιπωρία και οικονομική αφαίμαξη, ενώ το ΚΕΦΙΑΠ υπολειτουργεί υπό συνθήκες  κορωνοϊού και με τις όποιες δυσκολίες στα ραντεβού στις δημόσιες δομές υγείας της Θεσσαλονίκης.

 

διαβάστε επίσης: Έλλειψη γιατρού στο ΚΕΦΙΑΠ – Στη βουλή το θέμα που δημοσιοποίησε το XalkidikiPolitiki