Στην ανακρίτρια βρίσκεται η γνωμοδότηση του τεχνικού συμβούλου σχετικά με την ιατροδικαστική διαδικασία που ακολουθήθηκε στα δείγματα που ελήφθησαν από την 24χρονη Γεωργία Μπίκα, η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου, στη Θεσσαλονίκη την Πρωτοχρονιά.

Ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης επεξεργαζόταν στοιχεία και πληροφορίες επί δύο εβδομάδες, με στόχο τη σύνταξη τεχνικού πορίσματος, με το οποίο θα απαντά λεπτομερώς σε συγκεκριμένα ιατροδικαστικά ζητήματα. Όπως είναι για παράδειγμα: πότε έγιναν οι δειγματοληψίες και ποια δείγματα ελήφθησαν.

 

Το thesstoday.gr μεταδίδει ότι σύμφωνα με τον τεχνικό σύμβουλο της 24χρονης, Δημήτρη Γαλεντέρη, «υπάρχουν κενά στο DNA. Δεν έχουμε δειγματοληψία από τη σουίτα από το DNA του χώρου».

 

Την Τρίτη, υπήρξαν εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση, καθώς η συγκεκριμένη τεχνική έκθεση παραδόθηκε στην ανακρίτρια. Σε αυτήν περιλαμβάνεται και το ανατρεπτικό στοιχείο εντοπισμού μεγάλης ποσότητας αιθανόλης, κάτι που αρχικώς είχε διαψεύσει το περιβάλλον του κατηγορουμένου, που έκανε λόγο για «ελάχιστη κατανάλωση αλκοόλ».

Ο τεχνικός σύμβουλος της Γεωργίας Μπίκα, υπενθυμίζει ότι διαπιστώθηκε η κατανάλωση αλκοόλ, που «δεν ήταν αμελητέα» και ως εκ τούτου, ενσωμάτωσε το εν λόγω στοιχείο στην τεχνική έκθεση.

Πηγή: ethnos