Άξια συγχαρητηρίων είναι η ομάδα Παίδων του ΠΟ Μουδανιών στο βόλεϊ καθώς μετά από ένα δύσκολο αγώνα χθες (22/2) κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Final 4 της ΕΠΕΣΘ, παράλληλα και την πρόκριση στο Πανεπαρχιακό πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Μανώλη Ροδοβίτη ηττήθηκαν με 3-0 σετ (25-20, 25-16 και 25-18) από τον Πήγασο Πολίχνης αλλά η γενικότερη παρουσία τους στην διοργάνωση ήταν εξαιρετική.

Μάλιστα, στην παρακάτω φωτογραφία που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του ΠΟΜ στο βόλεϊ και σας παρουσιάζει το Xalkidiki Politiki, φαίνεται η εξαιρετική πορεία των παίδων μέχρι και τον τελικό της διοργάνωσης, ενώ παρουσιάζεται τόσο το ρόστερ της ομάδας απο τη Χαλκιδική, όσο και των άλλων τριών που συμμετείχαν στην τελική διοργάνωση της Πολίχνης.

Είχαμε καλή παρουσία στο Final 4. Πήραμε δύο καθαρές νίκες με 3-0. Αγωνιστήκαμε στον τελικό με τον Πήγασο, μια καλή ομάδα. Το άγχος και οι εμπειρίες που δεν είχαμε μας άφησαν λίγο πίσω αλλά όσο συνεχίζεται η δουλειά μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα από ότι δείξαμε στον τελικό. 

Είμαι στην ομάδα 12 χρόνια και προσπαθώ πάρα πολύ γι αυτήν. Τα τελευταία χρόνια έχουμε καθιερωθεί στις τελικές διοργανώσεις και στα μετάλλια. Είμαι χαρούμενος και περήφανος για τα παιδιά γιατί στην αρχή που βρεθήκαμε μόνο δυο τρία είχαν ξανά παίξει βόλεϊ. Ήταν μια καινούργια ομάδα και είδα πως κοντράραμε μια εξαιρετική ομάδα και έμπειρη.

Είναι σημαντικό για τα Μουδανιά που ο Στέφανος (σ.σ Αδάμος) επιλέχθηκε και πήγε στην Εθνική, είναι κίνητρο για τα παιδιά, είναι παράδειγμα για την ομάδα και ο μαγνήτης” ανέφερε ο προπονητής του ΠΟΜ, Μανώλης Ροδοβίτης στην κάμερα της ΕΠΕΣΘ.

Στο παρακάτω βίντεο ο χθεσινός τελικός και οι δηλώσεις:

#Χαλκιδική #ΠΟΜ #Βόλεϊ #Final4 #ΕΠΕΣΘ