Μετά από πολλά χρόνια απουσίας σχετικά με την τουριστική προβολή ο δήμος Σιθωνίας μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι, δηλώνοντας «παρών» και «έτοιμος» να συμμετάσχει στο μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός που θα λάβει χώρα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Περιστέρι από τις 1 Απριλίου έως και τις 3 του μήνα αντίστοιχα.

Η World Tourism Expo είναι η πρώτη μεγάλη διεθνής τουριστική έκθεση στην Ελλάδα που περιλαμβάνει ελληνικούς και ξένους προορισμούς και ταυτόχρονα τον εναλλακτικό τουρισμό, την γαστρονομία, τον οίνο και τα υπόλοιπα ποτά που παράγονται στην χώρα.

Με ενωμένες τις δυνάμεις τους πρόκειται να συναντηθούν όλοι στο εκθεσιακό κέντρο στο Περιστέρι προβάλλοντας και αναδεικνύοντας όλες τις μορφές τουρισμού που μπορούν να συμβάλλουν στην προσπάθεια για 365 μέρες τουρισμό στην Ελλάδα.

Δήμοι και περιφέρειες θα έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με ιδιώτες και επαγγελματίες του χώρου γνωστοποιώντας την δουλειά τους.

Μάλιστα ο δήμος Σιθωνίας έπειτα από «σκληρή» δουλειά τα τελευταία δυο χρόνια θα παρουσιάσει ένα πλούσιο υλικό γνωστοποιώντας την καμπάνια τους και προβάλλοντας όλη τη Σιθωνία μέσα από αξιοθέατα, φυσικές ομορφιές, παραδοσιακά προϊόντα κ.α. στηρίζοντας παράλληλα όλους τους επαγγελματίες ιδιώτες της ευρύτερης  περιοχής.

«Η συμμετοχή του Δήμου Σιθωνίας στην WTE είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς θα έχουμε την ευκαιρία να αναδείξουμε στη πρώτη μεγάλη διεθνής τουριστική έκθεση, τα πλεονεκτήματα της περιοχής μας στους τομείς του τουρισμού. Παρά τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, δεν σταματάμε να αναζητούμε σύγχρονους τρόπους προβολής της Σιθωνίας και μπορώ να πω ότι χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτή την συμμετοχή. Ως Δημοτική Αρχή αξιοποιούμε όλους τους μηχανισμούς και τα σύγχρονα εργαλεία που διαθέτουμε, συνεχίζοντας την προσπάθεια προκειμένου να είναι ο Δήμος Σιθωνίας η πρώτη επιλογή στο χάρτη», δήλωσε ο Δήμαρχος Σιθωνίας, Κυπαρίσσης Ντέμπλας στο XalkidikiPolitiki.

#dimos_sithonias #world_tourism_expo #chalkidiki