Συνεκθέτης της Ελληνικής συμμετοχής θα είναι η Χαλκιδική στη Διεθνή τουριστική Έκθεση Ferie for Alle που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 ως τις 27 Φεβρουαρίου στο Χέρνινγκ της Δανίας. Η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι και η τελευταία μιας σειράς εκθέσεων του Φεβρουαρίου όπου συμμετέχει η χώρα μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΕΟΤ τον Μάρτιο θα συμμετάσχει σε 7 διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, στη Γερμανία (Βερολίνο, από 9-13 Μαρτίου), στη Ρωσία (Μόσχα, από 15 έως 17 Μαρτίου), στην Ουκρανία (Κίεβο, από 23 έως 25 Μαρτίου), στην Αυστρία (Βιέννη, από 17 έως 20 Μαρτίου), στην Ιταλία (Νάπολη, από 18 έως 20 Μαρτίου) και στην Τσεχία (Πράγα, από 18 έως 20 Μαρτίου).

Τον Απρίλιο θα συμμετάσχει σε 3 διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, στο Καζακστάν (Αλμάτι, από 20 έως 22 Απριλίου), στις ΗΠΑ (Μαϊάμι, από 25 έως 28 Απριλίου) και στη Γερμανία (Φρανκφούρτη, από 26 έως 28 Απριλίου) και τον Μάϊο θα συμμετάσχει σε 4 διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Ντουμπάι, από 16 έως 19 Μαΐου), στο Μεξικό (Μεξικό, από 22 έως 25 Μαΐου), στην Κίνα (Σαγκάη) και στην Κύπρο (Λευκωσία).

Από μία συμμετοχή θα έχει σε εκθέσεις ο ΕΟΤ, τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Σεπτέμβριο. Τον Ιούνιο θα συμμετάσχει σε έκθεση στο Ηνωμένο Βασίλειο (Λονδίνο), τον Ιούλιο θα συμμετάσχει επίσης σε έκθεση στο Ηνωμένο Βασίλειο (Λονδίνο, από 17 έως 18 Ιουλίου) και τον Σεπτέμβριο σε έκθεση στη Γαλλία (Παρίσι).