Στο Διοικητήριο Πολυγύρου, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Γιώργου, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με την περιφερειακή συμπαραστάτρια του πολίτη Νιόβη Παυλίδου παρουσία των προϊσταμένων των Δ/νσεων και των Τμημάτων της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση από την κα. Παυλίδου για τον Θεσμό του Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης, που αποστολή του είναι να δέχεται αναφορές άμεσα θιγόμενων πολιτών και επιχειρήσεων για κακοδιοίκηση των υπηρεσιών της Περιφέρειας, των νομικών της προσώπων και των επιχειρήσεων της και διαμεσολαβεί προκειμένου να επιλυθούν τα σχετικά προβλήματα, ενώ είναι υποχρεωμένος να απαντά εγγράφως ή ηλεκτρονικά εντός 30 ημερών.

Από την πλευρά του ο κ. Γιώργος ευχαρίστησε την κα. Παυλίδου για την ενημέρωση και επισήμανε την προσφορά του περιφερειακού συμπαραστάτη στην προστασία των δικαιωμάτων του πολίτη και του επιχειρηματία στις συναλλαγές του με την Περιφερειακή αρχή έτσι ώστε να τεθούν οι απόψεις τους στο τραπέζι του διαλόγου και να επιλυθούν τα θέματα τους με τον καλύτερο τρόπο.

Στοιχεία επικοινωνίας του γραφείου του Συμπαραστάτη του πολίτη και της επιχείρησης Π.Κ.Μ:
e-mail: [email protected]
Tηλέφωνο: 2313 319444

https://www.pkm.gov.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=192&pressid=23454