«Το έβλεπα να κοιτάει το ταβάνι ακίνητο και της λέω «παιδί μου έχεις να μου πεις κάτι;» και μου λέει ναι μαμά και εκείνη τη στιγμή… Είναι η στιγμή που καμία μάνα δεν είναι ποτέ προετοιμασμένη να ακούσει».

Είναι το ξέσπασμα μιας μάνας που είδε τον προπονητή της κόρης της στο Tae Kwon Do να κρίνεται ένοχος για την κακοποίηση της 9χρονης αλλά να αφήνεται ελεύθερος.

«Την θώπευε και τη φίλησε στο στόμα»

Η μητέρα της 9χρονης εξιστορεί στο LIVE NEWS και τον Άγγελο Λαμπίδη τη σκοτεινή υπόθεση που διέλυσε όπως λέει την οικογένεια της. Όλα συνέβησαν το 2013 όταν η 9χρονη συνάντησε τον 67χρονο σήμερα δάσκαλο για να της μάθει Tae Kwon Do.

«Υποτίθεται ότι ήταν ο καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα. Είχε 9-10 νταν», είπε η μητέρα της 9χρονης.

Στο πρόσωπο της μικρής βρήκε μια εν δυνάμει πρωταθλήτρια. Ήταν η δική του πρωταθλήτρια που αφιλοκερδώς της έκανε επιπλέον προπονήσεις και τα Σάββατα.

«Περιχαρής και πάντα αγκαλιά με την σύζυγο του έλεγε ότι η κόρη μου είναι πρωταθλήτρια. Η κόρη μου ήταν πολύ χαρούμενη», πρόσθεσε η μητέρα της 9χρονης.

Το χαμόγελο της 9χρονης όμως έσβησε λίγες μέρες μετά τον Δεκαπενταύγουστο όταν για πρώτη φορά είπε στην μητέρα της πως δεν θέλει να πάει στο 3ο κατά σειρά ιδιαίτερο που είχε με τον προπονητή της.

«Μου λέει «δεν θέλω να πάω προπόνηση». Παίρνω από το χεράκι τα παιδιά μου και τα πηγαίνω στο στόμα του λύκου».

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η ίδια, ο 67χρονος προπονητής ασέλγησε δύο φορές στην κόρη της, με το 9χρονο κορίτσι να επιστρέφει ανήσυχο στο σπίτι.

«Έκλεισε την πόρτα. Σήκωσε τα ρούχα και θώπευσε το παιδί μου στο στήθος και την κοιλιά».

Μετά ακολούθησε η επόμενη φορά που ξεχείλισε το ποτήρι κι έκανε το μικρό κορίτσι να μιλήσει.

«Την ώρα που τη ζύγιζε ιδιαιτέρως της είπε «κάτσε στα πόδια μου» και τη φίλησε στο στόμα».

Η 9χρονη μη μπορώντας άλλο μίλησε στην μητέρα της που κατήγγειλε το περιστατικό. Μετά από 7 χρόνια, κρίθηκε ένοχος για την αποπλάνηση της ανήλικης κόρης της, αλλά αφέθηκε ελεύθερος.

Σήμερα ο άνδρας αυτός διδάσκει σε σχολή στα Μουδανιά.

«Αναλογιστείτε το παράλογο αυτή τη στιγμή διδάσκει σε παιδιά. Είναι ανάμεσα στα παιδιά μας. Και η ποινή του είναι να επισκέπτεται κοινωνικό λειτουργό», είπε η μητέρα της 9χρονης.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο ανέστειλε την ποινή για 3 έτη, υπό τους όρους ότι θα τον παρακολουθεί κοινωνικός λειτουργός και δεν θα προσεγγίζει την παθούσα.

«Δεν μου μένει άλλη λύση»

«Ήταν χρέος μου σαν μάνα», είπε στο Live News η Αντωνία Μαυρουδή, μητέρα του κοριτσιού.

«Πιστέψτε με, αναγκάστηκα να το κάνω αυτό. Θέλει πολύ θάρρος να είμαι εδώ απέναντί σας, αλλά δεν μου μένει άλλη λύση. Ο άνθρωπος αυτός ασέλγησε κατ’ εξακολούθηση στο παιδί μας όταν ήταν 8,5 ετών. Το καταγγείλαμε πολύ πριν την κυρία Μπεκατώρου που υποκίνησε το #MeToo. Ήμασταν από τους πρώτους. Το παιδί μου με εμπιστεύτηκε και είχα χρέος σαν μάνα να τιμήσω την υπόληψη του παιδιού μου. Το κατήγγειλα», είπε.

Η μητέρα του κοριτσιού ανέφερε πως μετά την καταγγελία που του έκαναν, εκείνος έφερε τη σχολή του ακριβώς δίπλα από το σπίτι της οικογένειας. Τότε ξεκινάει και ο γολγοθάς τους.

«Επί 9 έτη μας τρομοκρατεί», είπε η Αντωνία Μαυρουδή.

Η ίδια περιέγραψε πως το 2017 το δικαστήριο καταδίκασε τον προπονητή σε 12 χρόνια φυλάκισης χωρίς ελαφρυντικό. Η οικογένεια έκανε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, ώστε να μπορέσουν να πηγαίνουν τα παιδιά τους από το σπίτι στο σχολείο τους. Εκείνος βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι τους και τους κοιτούσε προκλητικά και κτηνωδώς, λέει χαρακτηριστικά.

Την περασμένη Παρασκευή δικάστηκε η έφεση, όπου του αναγνωρίστηκαν τα ελαφρυντικά του σύννομου βίου και της μεταγενέστερης καλής συμπεριφοράς. Η οικογένεια σκοπεύει να προσφύγει στον Άρειο Πάγο.

Η κ. Μαυρουδή τόνισε στον Νίκο Ευαγγελάτο και το Live News πως ο προπονητής δεν ασέλγησε μόνο στη μία της κόρη, αλλά και την δίδυμη αδελφή της. Η οικογένεια ακολούθησε συνεδρίες ψυχοθεραπείας και μάλιστα πήραν και σκύλο προκειμένου να απαλύνουν τον πόνο των κοριτσιών, όμως η παρουσία του προπονητή αναβιώνει τον εφιάλτη που έζησαν, καθώς η σχολή του βρίσκεται δίπλα στο σπίτι τους.